Piestanske Cajky galibiyetinin akabinde açıklamalar

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Çağdaş Faktoring, EuroCup Women C Grubu’ndaki son maçını Piestanske Cajky ile karşı karşıya geldi. Başakşehir Spor Kompleksi’nde oynanan maçı kadromuz 79-55’lik skorla kazandı. Maçın akabinde başantrenörümüz ve oyuncularımız Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Başantrenör Alper Durur, “Salona gelen taraftarımıza hocaman teşekkür ediyorum. Güzel varlar ve bizim arkamızdalar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçı sonuna kadar epey önemli oynadık ve hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlar kararında rakibimizi bekleyeceğiz. Pazar günkü maça hazırlıklarımıza başlayacağız.” diye konuştu.

Genel Menajer Müge Fazilet, “Kazanmak istiyorduk. Bunu başardığımız için epey memnunuz. Rakibi 55 sayıda tutmak bizim için değerliydi. Kiminle eşleşeceğimizi bekleyeceğiz. Topluluğumuza güzel olsun. Tüm ekibimizin eline sıhhat.” tabirlerini kullandı.

“İLK MAÇIN ACISINI ÇIKARDIK”

Oyuncumuz Meltem Yıldızhan, “Çok düzgün çaba ettik. Birinci maçta eksiklerimiz vardı ancak bugün acısını çıkardık. Ocakta yeni serüven başlıyor. Kupaya yanlışsız gitmek istiyoruz.” dedi.

Kaptan Işıl Alben kupada sonuna kadar gideceğimizi söz ederek, “Bugün buraya gelen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Çok hoş bir dayanak vardı. Biz de alanda bilhassa savunma tarafında daha derli toplu bir manzara sergiledik. Hamlede yaklaşık 80 sayı attık. Önemli bir atak potansiyelimiz var. Birbirimize alıştıkça bunu daha hayli kullanacağımıza inanıyoruz. Direkt birinci olarak çıkmak isterdik. 2018’de üç maçı deplasmanda oynadık ve kazandık bu biçimde hoş bir örnek var önümüzde. İnşallah dördüncü Avrupa kupamızı müzemize götüreceğiz.” formunda konuştu.

Kamile Nacickaite, “Sezonun en hoş maçlarından bir tanesi oldu. Taraftara teşekkür ederiz. Tüm dönem bizi destekliyorlar. Hafta sonu oynayacağımız lig maçına odaklanmak istiyoruz.” tabirlerini kullandı.

Teaira McCovan ise ,”Güzel bir maçtı bizim için. İkinci devre daha düzgün oynadık. Taraftarımıza teşekkür ederiz.” dedi.