Patrick van Aanholt: “Her geçen gün daha düzgüne gidiyoruz”

Leila

Global Mod
Global Mod
Futbocumuz Patrick van Aanholt, Galatasaray Televizyonu’na özel açıklamalarda bulundu.

Patrick van Aanholt’un açıklamaları şöyle:

“Buradaki hazırlık sürecimiz yeterli gidiyor, sıkı çalışıyoruz. Ekip olarak bir ortaya gelerek âlâ biçimde çalışmamız gerekiyor. bu biçimdelikle döneme uygun bir başlangıç yapmak istiyoruz.”

“Geçen dönem âlâ bir biçimde bitirmedik. Burada ferdî olarak değil tüm oyuncuların kendisine dönüp bakması lazım. Aynaya bakıp kendimize özeleştiri yapmamız lazım. Tahminen maçlarda ve idmanlarda elimizden gelenin en uygununu veremedik. Ligde istediğimiz sırada bitiremedik; lakin tatilden dinlenmiş biçimde geri döndük ve yeni dönem hazırlıklarına başladık.”

“İyi bir başlangıç yaptık. Her geçen gün güzel istikamette ilerlediğimizi düşünüyorum. Dönemin ilerleyen devrinde bu konuşmayı yine yapmamız ve Galatasaray’ı eski pozisyonuna getirmemiz gerekiyor.”

“İyi hissediyorum. Çift antrenmanlar dönem öncesi hazırlıkların bir modülüdür. Ben de bunu 16 seniçin beri yapıyorum. Çalışmalar şiddetli geçiyor. Bunu yapmaya mecburuz. Hazır bir biçimde başlamak istiyorsak bu zorluğun üstesinden gelmemiz gerekiyor.”

“HAMZA VE EFE YÜKSEK POTANSİYELE SAHİP”

“Gençlere verebileceğim tavsiye birlikte olduğu deneyimli oyuncuları dinlemeleri, idmanda her gün elinden gelenin en düzgününü yansıtmaları ve kendilerini geliştirmeleri. A grup ile birlikte çalışıyorlar ve bundan keyif almaları gerekiyor. Futbolun yaşı yok. İyiseniz güzelsinizdir. Bunu idmanda ve maçta göstermeniz gerekir. Genç oyuncularla epeyce konuşuyorum. Hamza, Efe ve genç oyuncularla hayli konuşuyorum. Yüksek potansiyele sahipler.”

“Çift idmanlar yapıyoruz. Buraya gelmedilk evvel de çift idmanlar yapıyorduk. Oyuncuların üzerinde bir yorgunluk var. Koşularımızı yapmamız ve alanda elimizden gelenin en uygununu yapmamız gerekiyor. Hazırlık maçlarını kazanarak lige başlarsak kendimize olan inancımız artacak. Lige o biçimde başlayacağız. Elde edeceğimiz sonuçlar da fazlaca farklı olacak.”

“Hepimizin isteği şampiyon olmak. Bunun için hazırlanıyoruz. Kampa bunu için geldik. elbette ortamıza yeni katılanlar olacak. Kampın sonunda kendini hazır hisseden fit bir kadro gerekiyor. Bir grubun oluşması bu türlü oluyor. Dışarıdan insanların müdahalesine epey fazla maruz kalmamak için kendimizi âlâ hazırlamamız, bu biçimdelikle şampiyonluk yoluna gitmemiz gerekiyor.”

“Atmosfer pek hoş. İdman sırasın gayretimizi ortaya koymamız gerekiyor. “