Patagarri ve Filistin, Konserden Sonra Tartışma 1 Mayıs: Gasparri Saldırıları

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Gruptan sonra Tartışma, Yahudi geleneğinin bir şarkısının notlarına 'özgür Filistin' tonladı. FI Senatörlerinin Grup Lideri: “Fadlun'un eleştirilerini paylaşıyorum, tarihe geçmeyecek 'şarkı yazarlarının' uygunsuz dışsallaştırılmaları”

“Bu grubu bilmiyorum (ben Patagarri, editörün notu), onlar için müzik tarihine gitmeyeceklerinden korkuyorum, ancak birisinin konser etkinliğini elleri için kullanması beni şaşırtmıyor, aksine, o kadar zaten o kadar çok ki, etkinliğin Filistin teröristleri Hamas'ın köktendincisinin aşaması haline gelmediği çok fazla. ” Maurizio Gasparri, Forza Italia Senatörlerinin Grup Lideri ve RAI Denetleme Komisyonu Üyesi, böylece daha sonra ortaya çıkan tartışmaların ardından müdahale ediyor Konser sırasında Patagarri'nin performansı Grup, 'Filistin Libera' sloganını halkla birlikte, Yahudi geleneğinin bir şarkısı olan 'Haga Nagila' notlarında tonladı.

“Zamanla 'şarkı yazarlarının' uygunsuz dışsallaştırılması için bir fırsat olan veya bu tür – Gasparri'nin altını çizen – olan konseri takip etmiyorum. Sahneyi RAI'ye saygı duymadan kullandı Kendisi ve her şeyden önce verilen 'nazik' ekranlar. Ve Roma Victor Fadlun Yahudi topluluğu başkanı tarafından ifade edilen son derece eleştirel sözler üzerine Gasparri Marks: “Eleştirilerini anlıyorum ve paylaşıyorum ve bilindiği gibi, İsrail Devleti'nin nedenlerini şüphesiz ve tereddütleri destekliyorum. Neyse ki – Piazzale di San Giovanni'de fi -senatörünü etkilediler, aksi takdirde birisinin İsrail topraklarını son saatlerde ateşe verdiği Filistin terörizmi taklit etme cazibesi olması durumunda, atılacak zeytin ağacı yoktu “.

Konser, Gasparri, “Siyasetin diğer yollarla devamı ve RAI ve kamu hizmeti kullanan vatandaşların masrafıdır. RAI Konser daha fazla ilgiye sahip olmalıAma bana öyle geliyor ki, herkesin inandıkları çatlağı söyleyebileceği bir tür vaha olarak kabul ediliyor. ”

Ayrıca oku