Outlook'Ta Gelen Mail Başkasına Nasıl Gönderilir ?

BebekBakicisi

Global Mod
Global Mod
Outlook'ta Gelen Maili Başkasına Nasıl Gönderilir?

Outlook kullanıcılarının sık sık karşılaştığı sorunlardan biri, aldıkları bir e-postayı başka bir kişiye iletmek istediklerinde nasıl yapacaklarını bilmemeleridir. Ancak endişelenmeyin, çünkü bu işlem oldukça basittir ve birkaç adımda tamamlanabilir. Outlook'un kullanıcı dostu arayüzü sayesinde, gelen bir e-postayı başka bir kişiye yönlendirmek oldukça kolaydır.

1. Outlook'u Açın ve Gelen Kutusunu Görüntüleyin:

İlk adım olarak, Outlook uygulamanızı açın ve gelen kutunuzu görüntüleyin. Gelen kutunuzda iletmek istediğiniz e-postayı bulun.

2. E-postayı Seçin:

E-postayı iletmek istediğinizde, iletmek istediğiniz e-postayı seçin. Bu, e-postanın içeriğini görüntülemek için tıklayabileceğiniz anlamına gelir.

3. İlet Butonuna Tıklayın:

E-postayı seçtikten sonra, Outlook'un üst menü çubuğunda "İlet" olarak etiketlenmiş bir düğme göreceksiniz. Bu düğmeye tıklayarak iletim işlemine başlayabilirsiniz.

4. Alıcıyı Seçin:

"İlet" düğmesine tıkladıktan sonra, iletmek istediğiniz e-postanın iletim formunu göreceksiniz. Burada, e-postayı göndermek istediğiniz alıcının e-posta adresini girin.

5. İsteğe Bağlı Mesaj Ekleyin:

Eğer isterseniz, iletmek istediğiniz kişiye e-posta ile ilgili bir mesaj ekleyebilirsiniz. Bu mesaj, iletilen e-postanın içeriği hakkında bilgi vermek veya iletmek istediğiniz kişiye herhangi bir not bırakmak için kullanılabilir.

6. Gönder'i Tıklayın:

Son olarak, iletmek istediğiniz e-postayı göndermek için "Gönder" düğmesine tıklayın. Bu, e-postanın seçtiğiniz alıcıya iletilmesini sağlayacaktır.

Bu adımları takip ederek, Outlook'ta gelen bir e-postayı başka bir kişiye iletmek oldukça basittir. Bu yöntem, iş iletişiminde veya kişisel e-posta alışverişlerinde oldukça kullanışlıdır ve iletmek istediğiniz bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde paylaşmanıza olanak tanır.