Metehan Baltacı: “Hocamızın bize verdiği talihi pahalandırmak istiyoruz”

Leila

Global Mod
Global Mod
Özgür Baran Aksaka’nın maç öncesi yaşadığı sakatlık daha sonrasında orta alanda bakılırsav yapan Metehan Baltacı, maç daha sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

“Öncelikle abilerimi güzel çabadan dolayı tebrik ederim. Aslında ben maç oynamayacaktım. Baran kardeşim olacaktı. Maçtan evvel ufak bir sakatlığı oldu. Son anda bana söylendi. Ben de hoca beni söylemiş oldukten daha sonra elimden geleni sonuna kadar yapmaya çalıştım. Bence hoş bir çaba oldu. İki kadro için de lige hazırlık için hoş bir maç oldu. bir daha fazlaca konuma girdik, epeyce kaçırdık ancak dediğim üzere bu bir hazırlık maçı. En yeterli biçimde hazırlanacağız. Son hazırlık maçımız kaldı. O maça da en düzgün biçimde, sakatlıksız bir biçimde bir hazırlanmak istiyoruz.”

“Hocamız bize güveniyor. Gençler olarak hepimize paha veriyor, baht veriyor. Bize verdiği bu bedeli elimizden geldiği kadar değerlendirmeye çalışıyoruz. Hoca bize hem özel konuşmalar yapıyor ve gerimizde olduğunu söylüyor. O bedeli bize verdi. Bunu pahalandırmak istiyoruz. Ekip olarak da hayli düzgün bir Dünya Kupası ortasına girdik. İki maç kazandık. Hedefimiz en evvel kupa maçını kazanıp daha sonrasında İstanbulspor maçını kazanarak oldukça güzel bir giriş yapmak.”

Alt yaş kategorilerinde, bir de ulusal ekipte hocalar kimi vakit altı numara durumunu tercih ediyordu. Uzun vakittir oynamıyordum. Birinci 5-10 dakika biraz ısınamadım. Direkt formamı giyip oyuna çıktım. Hocamız nerede bakılırsav verirse oynamaya hazırız. “