Mauro Icardi: “Taraftarımızın hak ettiği buydu”

Leila

Global Mod
Global Mod
Beşiktaş’ı devirdiğimiz iki golün sahibi Mauro Icardi, Spor Toto Harika Lig’de 2-1 kazandığımız Beşiktaş maçının akabinde yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk ve liderlik yolunda değerli bir maçı galibiyetle bitirdiğimiz için keyifli olduğunu söz eden Arjantinli golcü, “Bizim için değerli bir maçtı. Kazanmak istiyorduk. Liderlik ve şampiyonluk yolundaki gayretimiz için epey değerliydi. Taraftarımızın önünde kazanmak istiyorduk. O yüzden kazanmak için memnunuz. Ben bir santrforum. Topların olağan olarak benimle buluşması gerekiyor. İki tane fırsat buldum ve onları gole çevirebildim. Üçüncüsünde ne yazık ki top direğe çarptı. Biroldukca fırsat yakaladık. Gayret etmeye devam edeceğiz. Bu taraftarlar bu zaferi bir arada kutlamak epeyce hoştu. Kazanmak bizim için fazlaca değerliydi. Taraftarın da hak ettiği buydu. ” halinde konuştu.

Yeni saç tarzı hakkında Icardi, “Her sene yaptığım bir şey. Dün değiştirmek istedim. Bu yılın vakti gelmişti. Üstüne iki tane gol atmam hoş oldu.” sözlerini kullandı.