Mauro Icardi: “Oynadığım ve kazandığımız için kendimi epeyce keyifli hissediyorum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Galatasarayımızın, Spor Toto Harika Lig’in 7. haftasında Konyaspor’u 2-1 mağlup ettiği müsabaka daha sonrası yeni transferimiz Mauro Icardi, yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Icardi’nin açıklamaları şöyle:

“Gerçekten hayli memnunum kazandığımız için. Oynadığım için epeyce memnunum. Galatasaray formasıyla birinci maça çıkışımdı. Nitekim epey memnun hissediyorum şu anda. Bütün haftayı idmanlarla geçirdim. Grupla bir arada idmanlara çıktım. Birinci maçımıza çıktık ve kazandık taraftarımızın önünde. Bu hayli hoş bir his. Taraftarımızla 3’lü çektirmek hayli hoş bir his. Uçakta ailemle bir arada de yapmıştık. Burada taraftarımızın önünde kazandıktan daha sonra bunu yapmak özel bir histi.”

Icardi, çabucak hemen hazır olup olmadığıyla ilgili kendisine yönetilen soruya ise şöyle cevap verdi:

“Antrenörümüz karar verecek buna. Ben yüzde yüzümü kadroma veriyorum. Grupla bir arada idmanlara çıkıyorum. Önümüzde ulusal ekip ortası var. O sırada da çalışacağız. Bu çalışmaların sonunda da hocamızın sonucu olacak olağan olarak.”