Lucas Torreira: “Tarih yazmak için elimden geleni yapacağım”

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni transferimiz Lucas Torreira, kendisini Galatasaray’a bağlayan mukaveleyi imzalamasının akabinde açıklamalarda bulundu.

Uruguaylı yıldızın kelamları şöyle:

“Buraya gelmekten hayli memnunum. Ailemle üzerine düşündük. Nando Muslera ve menajerim hayli yardımcı oldu. Bu sonucu aldığım için epeyce memnunum.”

“İnanılmaz bir takviye vardı. Bununla ilgili konuşmalar olduktan daha sonra toplumsal medyada taraftarlar benimle konuşmaya başladı. Ailemle ve sevdiklerimle bile bağlantıya geçmeye başlamışlardı. Bu sonucu alırken onların da hissesi oldu. Kendimi hayli âlâ hissettim. Üzerimde giydiğim formadan gurur duyuyorum. Buraya geldiğim için hayli memnunum.”

“Bu kulübe geldiğimden beri fazlaca düzgün beşerlerle tanıştım. Bana hayli yardımları dokundu. Kente, kulübe ve kadro arkadaşlarıma alışacağım. Onlarla idmana çıkmayı dört gözle bekliyorum. Son maçı izledim. Çok değerli ve hoş bir başlangıçtı. Burada tarih yazmak için elimden geleni yapacağım.”

“Maç fazlaca heyecanlıydı. Penaltı düdüğünde heyecanlandım ve kaygılandım. Nando kurtardığında ben de kendimi tutamadım ve bağırmaya başladım. Kendisi mükemmel bir insan, büyük bir kaptan ve kulübün efsanesi. Onunla bir arada çalışacağımızdan dolayı epeyce memnunum.”