Léo Dubois: “İlk kere bu biçimde bir atmosfer gördüm”

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni transferlerimizden Léo Dubois, Avusturya ikinci etap kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray’a girdiği andan itibaren ne kadar büyük bir topluluk içerisinde olduğunu fark ettiğini söz eden Fransız sağ bekin açıklamaları şöyle:

“Galatasaray’a gelmiş olmaktan dolayı hayli gururluyum. Ne kadar büyük bir topluluğun içerisinde olduğumu gördüm. Havalimanındaki karşılamada ve birinci yaptığımız hazırlık maçında taraftarlarımızın ne kadar büyük olduğunu gördüm. İlerleyen vakit içinderda daha düzgünü olacak. Hazırlık maçında birinci kere bu biçimde bir atmosfer gördüm. Birinci kez bu kadar tutku ve aşkla grubuna bağlı taraftarlar gördüm.”

“İLGİYİ duyunca GÖRÜŞMELERE BAŞLANMASINI İSTEDİM”

“Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini duyunca çabucak görüşmelere başlanmasını istedim. Büyük bir kulüp. Özel bir ekibe gelip başlamak istedim. Galatasaray’ın yine hak ettiği yere ulaşması için buraya geldim.”

“Ailem de bu biçimde bir projenin içerisinde yer alacağım için epeyce memnun oldu. Onlara kupalara kazanacağımızdan ve Şampiyonlar Ligi olacağından bahsettim. Birinci maçıma gelip beni seyredecekler.”

“Galatasaray’ın ilgisi olduğunu öğrendikten daha sonra Bafe ile konuştum. Bafe bana olumlu şeyler söylemiş oldu. Sergio Oliveira ile daha evvel Fransa’da oynamıştık. Ondan da olumlu geri dönüşler aldım. Bu sene mücadeleci bir ekip yarattık. Geçmiş geride kaldı. Bu sene bizden beklentiler var. Bu beklentileri karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız.”