Léo Dubois: “Galatasaray’da şampiyonluklar yaşamak istiyorum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Futbolcumuz Léo Dubois, grubumuzun bugünkü idmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sezon başında yaşadığı sakatlığın izlerini atlatarak form tuttuğunu tabir eden oyuncumuz, Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak istediğini ve grup için rekabetin bu yolda kendilerine yardımcı olacağını tabir etti.

Oyuncumuzun açıklamaları şöyle:

Sezon başında bir sakatlık yaşadım. Bu sakatlık biraz frenlememe sebep oldu. Şu anda geri döndüm ve kadroya yardımcı oluyorum. Fizikî olarak da uygun durumda olduğumu düşünüyorum. Oynadığım için de fazlaca memnunum.

Rekabet olması benim açımdan büyük memnunluk. Şampiyon olmak için rekabetin olması gerektiği bana söylenmişti, buna gereksinim var. Ekip için müspet bir mana taşıyor. Sol tarafta oynuyorum. Daha evvel forma giydiğim gruplarda sağda ve solda oynadım. Benim için fark etmiyor. Nerede bakılırsav verilirse o tarafta oynayabilirim.

“SACHA KALİTELİ BİR OYUNCU”

Büyük oyuncular geldi ve ekip içerisinde muhakkak bir rekabet yaratıldı. Maksadımız şampiyonluk yolunda büüyk oyuncularla devam etmekti. İdmanlarda düzgün çalışıyoruz. Bunu gerçekleştirmek için büyük uğraş sarf ediyoruz. Biraz vakte muhtaçlığımız var. Rekabeti seviyorum ve kadronun âlâ bir yere geleceğini düşünüyorum.

Sacha genç, kaliteli ve değerli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Ulusal kadroya seçilebilir. Seçilmesini fazlaca isterim. Bu tercihi takdir edersiniz ki ben yapmıyorum. Buraya şampiyonluk yaşamaya geldim. Önümüzde bir Dünya Kupası var. Gidebilirsem Dünya Kupası’nda oynayıp Fransa’yı temsil etmek isterim.

Futbolda istatistiğin kıymetli yeri var. Daha evvel elde ettiğim istatistiklerin üstüne çıkmak isterim. Kendimi geliştirmek istiyorum. Gol katkısı yapmak istiyorum. Defans, bek oyuncusu olarak gole katkı vermek fazlaca değerli. Galatasaray’a bir proje için geldim ve bu proje devam ediyor. daha sonrasında ne olacağına bakacağız. Buraya oynamaya ve şampiyonluklar kazanmak için geldim.