Lega, Massimiliano Romeo Lombardiya için üniter aday

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Maximilian Lombardiya'daki Lig sekreterliği için Romeo'nun tek adayı. Milletvekili bugün yaptığı açıklamada, “Lig adına Lombarda sekreterliği yarışında kenara bir adım atıyorum” dedi. Luca ToccaliniKuzey Birliği'nin genç üyelerinden sorumlu – Geçtiğimiz günlerde militanları dinleyip hem federal sekreter Matteo Salvini hem de bu yolun üzerinde anlaşmaya varıldığı Senato'daki grup lideri Massimiliano Romeo ile tanıştıktan sonra bu zor ve düşünceli bir seçimdi. Pazar günkü kongre göz önüne alındığında, kendisini militanlara birleşik bir adaylıkla sunma arzusu ortaya çıktı ve bu nedenle Lombard Birliği içinde birliğin garanti altına alınmasına yardımcı olmak için kenara çekilmenin akıllıca olduğunu düşünüyorum. Beni destekleyen tüm militanlara teşekkür ediyorum ve hepsi için Lombard Ligi'ne yenilenme ve ivme kazandıracak bir kongrenin garantörü olacağım”.

Parti sekreteri, Matteo Salvini“Luca Toccalini'ye, 200'den fazla belediye başkanı ve binlerce yerel yönetici ve militanla büyüyen ve yeni zorluklara hazır, birleşik bir partiyi onaylayacak olan Lombard Ligi'nin Pazar günkü kongresi karşısında bağlılık ve sorumluluk seçimi için teşekkür etti. üniter seçimler ve kompakt bir ekip istediler. Luca Toccalini ile birlikte, Gençlik Birliği hareketimiz ile okullarda, üniversitelerde ve işyerlerinde giderek daha fazla yer almak için çalışıyoruz: Ona yeni liderlik sorumluluklarını emanet edeceğim. 2025'in başında yapılacak bir sonraki federal kongreye dair görüş. Hem kendisi hem de otuz yıldır tutkuyu, militanlığı ve bağlılığı paylaştığım Massimiliano Romeo, Birliğin gelecekteki başarıları, Lombardiya ve İtalya'nın iyiliği için çok değerli olacak. “.