Korkusuz muharriri Ataklı: İmamoğlu güya bakılırsavden alınmaya hazır üzere

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Korkusuz muharriri Can Ataklı, YSK üyelerine “hakaret ettiği nedeni öne sürülerek açılan davada hakkında mahpus ce siyasi yasak cezaları verilen, ayrıyeten içişleri Bakanlığı’nın başında olduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi’neyönelik terörle iltisaklı çalışan bulundurma suçlaması yaptığı Ekrem İmamoğlu için “sanki nazaranvden alınmaya hazır gibi” görüşünü tabir etti.

İmamoğlu’nun dün gerçekleştirdiği basın toplantısını hatırlatan Ataklı, şu görüşleri tabir etti:

“Sanıyorum İmamoğlu da bu iktidarın her şeyi yapabileceğine inanmış olmalı ki dün yaptığı özel basın toplantısında meydan okudu. Fakat İmamoğlu da biliyor ki, meydan okumayla iktidarın bu gözü kara hareketini durdurması pek mümkün olmayabilir. Bana nazaran İmamoğlu dün dayanılmaz bir konuşma yaptı. Tam bir baş kaldırış bildirisiydi. Buna karşı İmamoğlu’nun ‘bakılırsavden alınmaya’ da hazırlıklı olduğunu hissettim. İşin tuhafı gazeteciler ‘13 Ocak’ta bakılırsavden alınacak mısınız?’ diye bile sordular. Demek bu husus epeyce dallanıp budaklanmış.”

Yazının tamamını okumak için .