Konya’da Murat Demirci ve arkadaşlarının azabına bir bayan daha maruz kalmış: “Saçlarımı ustura ile kesip üstümde sigara söndürdüler”

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Konya‘da kaçırılarak azap edilen D.A.‘nın tek mağdur olmadığı ortaya çıktı. Murat Demirci, Sara Demir ve Tuğba Demirci’nin kaçırdığı mimar M.K. da emsal biçimde azaplara maruz kaldığını belirterek,”Saçlarımı ustura ile kesip üstümde sigara söndürdüler” dedi.

Sabah gazetesinden Tolga Yanık’ın haberine bakılırsa, D.A.’nın teyzesi Z.Ç.5 gündür gecemiz gündüzümüz yok. Bize olaydan daha sonra aracı göndererek ‘Davadan vazgeçin, maddi olarak ucu bucağı olmayacak, fiyatı siz belirleyin’ denildi. Yeğenimin orada işe başladıktan 1 ay kadar daha sonra hal ve hareketleri değişmeye başladı. Yeğenim, “Çalıştığım yerde Murat diye biri var, benim ne kadar hoş olduğumu, ömrümde biri olmasaydı beni hayatına alacağını, benden etkilendiğini söylüyor” dedi. Akşamları konuta bırakırken yanağını okşuyormuş. Kafenin genel merkezine mail attım. Kafe müdürü ‘Kusura bakmayın bu işi kapatalım’ dedi. Biz de uzatmadık. Lakin bu durum fazlaca farklı. Bize ömrü zindan ettiler.” dedi.

D.A.’nın avukatı Furkan Avcı, isimli denetim sonucu ile şüphelilerin hür bırakılmasına itiraz ettiklerini söylemiş oldu. Avukatın itirazı kabul edildi.

D.A. ile benzeri biçimde azaplara maruz kalan M.K. sözünde, “Murat kolumdan tutup zorla beni daireye soktu. İçerideki bayanlara ‘Alın işte Merve bu, istediğinizi yapın’ dedi. Saçlarımı ustura ile kesip yüzümde sigara söndürdüler” dedi.

TIKLAYIN | Konya’da genç kıza azap; bedeninde sigara söndürdüler, bıçakla boğazını çizip, dövdüler!