Kerem Aktürkoğlu: “Bu kadro ruhunu devam ettirmeliyiz”

Leila

Global Mod
Global Mod
Futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Harika Lig’deki Kasımpaşa galibiyetimizin akabinde yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Şık iki golüyle maçın yıldızlarından olan futbolcumuzun açıklamaları şöyle:

“Aslında iki haftadır hoş futbol oynuyorduk. Bu hafta bunu hem oyun olarak birebir vakitte skor olarak devam ettirmek istiyorduk. İstediğimiz kararı aldık. Hoş başladık, hoş bitiriyorduk. Birinci yarı daha farklı olabilirdi. Sonu hoş bitti. Hoş bir galibiyet oldu. Tüm grup arkadaşlarımı tebrik ederim.”

“TAKIMA YARARLI OLMAK İSTİYORUM”

“Çoğu vakit tenkitler oluyor. Yükselişler geldiği vakit övgüler de epey fazla oluyor. Bunlara kendimi kaptırmak istemiyorum. Vakit zaman bunlardan etkilendim. Bunu bir biçimde kıracağıma düşünüyordum. Yalnızca gol ve asist yaparak ekibe katkı sağlamanın yanında gerekirse 90 dakika koşarak, müdahale ederek faydalı olmak istiyorum. Beş haftadır goller ve asistler gelmiyordu. Bu hafta ikisi de oldu. Çok şükür hoş bir maçtı. Herkese teşekkür ederim.”

“İNŞALLAH SONU ŞAMPİYONLUKLA BİTER”

“Takım arkadaşlarım bana saha ortasında ve haricinde fazlaca fazla takviye oluyor. Bafe her gün antrenmanlardan daha sonra gol atacağımı söylemiş oldu. Beni motive ettiler. Grup arkadaşlarım beni hayli fazla motive ediyor. Bu ekip ruhunu devam ettirmemiz lazım. En kıymetli şey bu. Golü kimin attığı kıymetli değil. Yunus bugün gol atamadı fakat epeyce hoş oynadı, asist yaptı. Olay gol yahut asist yapmak değil, gruba verdiğimiz katkı. Dries gol atamadı ancak şahane bir oyun oynadı, uğraş etti. Bunu kıymetlendirmek lazım. İnşallah süreç bu biçimde devam eder ve sonu şampiyonlukla biter.”