Kazımcan Karataş: “Şanlı formamızla alana çıkmak için heyecanlanıyorum”

Leila

Global Mod
Global Mod
Yeni transferimiz Kazımcan Karataş, Avusturya kampında idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Çok heyecanlı ve memnun olduğunu belirten Kazımcan Karataş’ın açıklamaları şöyle:

“SAHAYA ÇIKMAK İÇİN HEYECANLANIYORUM”

Şanlı formamızla alana çıkmak için heyecanlanıyorum, o günü sabırsızlıkla bekliyorum. Doğal heyecanlıyım, burada olduğum için de ayrıyeten memnunum. Umarım hem benim için hem Galatasaray ailesi için hoş başarılara imza atarım. İnşallah olumlu ve hoş olur bizim için.

Geldiğim günden bugüne kadar sıcakkanlı, aile ortamını bana hissettirdiler. Kampta da sohbet, muhabbetlerimiz devam ediyor. Nitekim sıcakkanlı karşıladılar beni. Bu aile ortamında ben de bulunduğum için memnun ve huzurluyum.

“HANGİ BÖLGEDE MİSYON VERİLİRSE ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Geçen dönem sol bekte daha epey yüklü bir dönem geçirdim. Okan hocamızla bu mevzu hakkında konuşmadık. Okan hocam bana saha ortasında hangi bölgede bakılırsav verirse elimden geleni yapacağımı izah etmek istiyorum. Sol bekte öne çıkışlarda daha rahat hissediyorum ve daha inançlı oluyorum. Bu yüzden de sol bek mevkisinde kendimi daha âlâ hissediyorum.

“A ULUSAL KADRODA TALİH BULMAK İSTİYORUM”

6 yaşında Altay Spor Kulübü’nde başladım. Akabinde da yaş kategorilerinde U11, U12, U13, U14 ve U15 derken A grupta kendimi buldum. her insanın hayali olan o forma altında A ekiple oynamak herkese nasip olmuyor. Geçen dönem uygun bir dönem geçirdim. Akabinde da Galatasaray’a transfer oldum. Memnunum.

Her basamağı sıra sıra geçmek lazım. Birden çıkarsak birden düşmemiz de o kadar kolay olabiliyor. Şu anda U16, U17, U19 ve daha yeni de Ümit Ulusal Gruba çağırıldım. Yavaş yavaş A gruba çağırılarak baht bulmak ve müddet almak istiyorum.

“TARAFTARIMIZ BİZİ DESTEKLESİN”

İlk maçtan son maça kadar bizi desteklesinler. Onların bize itimadını ve inancını alanda yansıtarak elimizden geleni yapacağız. Kadro olarak da bunun şuurundayız. Sol bek mevkisinde de Galatasaray’a katkı vereceğimi düşünüyorum. Natürel farkı bölgelerde de baht bulursam elimden geleni yapabileceğimi düşünüyorum.

“SAHA İÇİNDE ÖZGÜR VE İNANÇLI HİSSEDİYORUM”

Kendimi saha ortasında özgür ve inançlı hissediyorum. Öne çıkışlarımda ve gruba katkı vereceğim anlarda önümdeki, sağımdaki ve solumdaki oyuncu âlâ olduğu sürece onlar bana katkı veriyor, ben de onlara katkı verdikçe daha yeterli koşullar oluşuyor. Daha düzgün maç çıkartıyorum. 88 numaranın bir kıymeti yok lakin hoş bulduğum bir numara. Bu sene 88 numaralı Galatasaray forması giyeceğim. Umarım iyisi olur benim için.

“OKAN HOCAMLA ÇALIŞTIĞIM İÇİN KEYİFLİ VE HUZURLUYUM”

Okan hoca takip ettiğim bir hocaydı. Türk futbolunda bedelli bir hocamız. Onunla çalıştığım için ayrıyeten keyifli ve huzurluyum. Okan hocayla görüştüğüm vakit içinderda da bana o sıcakkanlılığını hissettirdi. Galatasaray’ın nasıl büyük bir aile ve topluluk olduğunu söylemiş oldu ve onu lisana getirdi bana. Ben de bu kurallar oluştuğu takdirde Galatasaray forması giyeceğimi söylemiş oldum. Koşullar oluştu ve şu an Galatasaray forması giyiyorum. Umarım uzun yıllar da bu formaya hizmet ederim.

“TARAFTARIMIZ BİZE İNANSIN, GÜVENSİN”

Taraftarlarımızla dün Avusturya’da buluştuk. Buraya indiğimiz vakit bu topluluğun bir modülü olmak için elimden geleni yapabileceğimi bir defa daha hissettim. Taraftarlarımız bize inansınlar, güvensinler. Biz onlar için savaşacağız, onlar da bizim için tribünde savaşsınlar. Umarım Mayıslar bizim olur ve şampiyonluklar bizim olur.”