Kardeş Meloni, Osho ile ilgili çizgi film: “Çok kötü, durdurulması gerekiyordu”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Hiciv yapma hakkının olduğunu ve hicivin hiçbir zaman nesnel olmayan sınırsız hareket etme özgürlüğüne bırakılması gerektiğini her zaman söylemişimdir. bu durumda abartılı oldu. Natangelo’yu severim, o iyi bir çocuk ama diğer durumların aksine içimden onu savunmak gelmiyor.
çok ileri gitti
ve durdurulması gerekiyordu
“. Adnkronos’a söylemek gerekirse Federico Palmaroli ‘Oshokarikatürist Natangelo imzalı Fatto Quotidiano’da bugün çıkan karikatürün yol açtığı şiddetli tartışmaya yorum yapan ‘ Ariadne Melonibaşbakanın kız kardeşi ve bakanın karısı Francesco Lollobrigida, siyah bir adamla yatakta.

“Natangelo iyi ama bu sefer çok ciddi bir imada bulundu. evlilik dinamiğine girmekve evlilik dışı bir ilişkiyi ima ederek. Bana yersiz ve abartılı geldi. Dürüst olmak gerekirse, bir gazetenin yönelimini anlıyorum, ama ben yapsaydım zamanında soldaki birine karşı geçmeme izin vermediler“. Ayrıca, diye açıklıyor Romalı karikatürist, “eğer gerçekten yapmak isteseydi, kavramın anlaşılmasını sağlamak için herhangi bir kadını herhangi bir siyah erkeğe koymakla sınırlı olabilirdi. Böylece daha da ileri gitti. Anlamsızlığın önlenebilir olması gerekiyordu ve bu bana öyle geldi biraz fazla kötü“.

Başbakan Giorgia Meloni ile dostluğunu hiçbir zaman gizlemeyen Palmaroli, “Giorgia Meloni’nin tepkisini anlıyorum çünkü ailesinin katılımının ağırlığını hissediyor” diye ekliyor. Ve altını çiziyor: “Farklı bir iş yapıyorum, resim yapmıyorum ama fotoğraf kullanıyorum ve gerçek resimlerle daha da çirkin olurdu ama ben zaten hep günlük hayattan diyaloglar hayal ederek yaptım. Bunun gibi bir şey. Bunu asla duymazdım. Di Maio için bile değil“, diyor ironik bir şekilde.

(Ilaria Floris tarafından)