Kâr hissesi vaadiyle 80 milyon lira topladığı tez edilen ‘Süperstar Alev’in tabiri ortaya çıktı

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, kâr hissesi vaadiyle biroldukca bireyden 80 milyon lira topladığı argüman edilen, ‘Süperstar’ lakaplı Alev Yücel‘in tabiri ortaya çıktı. Tutuklanan Yücel’in, sözünde “Kimseyi dolandırmadım. Gazetelerde haberler çıktığı için şikâyetçi sayısı arttı” dediği öğrenildi.

6 gözaltı

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Çaba Küme Amirliği gruplarınca düzenlenen operasyonda firmanın sahibi Alev Yücel., babası S.Y., annesi M.Y., arkadaşı G.G. ve C.G., gözaltına alındı. Mağdur olduğu argümanıyla gazetecilere açıklama yapan firmanın eski çalışanı D.Y. de gözaltına alındı.

Develerine el koyuldu

Polisteki süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edilen şüphelilerden Alev Yücel, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, öteki 5 kuşkulu ise isimli denetim kaidesi ile özgür bırakıldı. ‘Süperstar’ lakaplı Yücel’in banka hesapları bloke edildi, gayrimenkul ve araçlarına şerh koyuldu. Yücel’in kabahatten elde ettiği gelirle 2 milyon liraya satın aldığı ileri sürülen 3 devesine de el koyuldu.

“Kimseyi dolandırmadım”

Öte yandan Alev Yücel’in savcılıktaki tabiri ortaya çıktı. Yücel, dolandırıcılık savlarını kabul etmediğini belirterek, “Kış mevsiminde elden para toplayarak villa kiralıyorum. Turizm döneminde villaları yüksek fiyatla kira veriyorum. Hem bu türlü kar ediyorum birebir vakitte para topladığım şahıslara kar hissesi veriyorum. Gazetelerde haberler çıktığı için şikayetçi sayısı arttı. Yoksa bir badire yoktu. Suçlamaları kabul etmiyorum. Kimseyi dolandırmadım” dedi. (DHA)