Kadına şiddet Giorgia Meloni'nin sözleri

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Irkçı deneceğim ama maalesef daha büyük bir olay var” özellikle göçmenlerin cinsel şiddet vakalarında” “Yasadışı” gelenler. Böylece Başbakan Giorgia Meloni, 'Donna Moderna'nın yönetmeni Maria Elena Viola ile röportaj yaptı. “Hiçbir şeyiniz olmadığında yozlaşma meydana gelir bu her yere yol açabilir.”

Tek başına dışarı çıkmaktan korkan kadınlara daha fazla güvenlik sağlamak için ne gibi müdahaleler yapılabilir? “Her gün çok fazla yeni suça karışmakla suçlanıyorum” ama “özellikle şehirlerimizde güvenlik sorunu giderek daha belirgin hale geliyor. Emniyet teşkilatına alımlarla” suçlarla “çok önemli sinyaller verdik” “şehirlerimizdeki yaygın güvensizlikle mücadeleye hizmet ediyor” ve sonra “Kitlesel yasa dışı göçle mücadele meselesiHükümetin en çok harcama yaptığı konulardan biri”.

Kadın cinayetlerinin durdurulması için “daha fazla ne yapılabilir”? “Açıkçası çok merak ettiğim bir konu. İtalya'nın bu konuyla ilgili çok önemli mevzuatı var, diğer şeylerin yanı sıra bu hükümetin de bir yıl önce kuvvetler politikalarıyla oybirliğiyle onaylanan nihai yasayla katkıda bulunduğu mevzuat. Bu noktada oybirliğiyle onaylamayı başardığımız birkaç şeyden biri olduğunu düşünüyorum. zorluk her şeyden önce kültürel niteliktedir“.

“Kurallar eksik değil, araçlar eksik değil” diye ekliyor Başbakan, kaynaklar, bunlar her zaman eksik ama her halükarda bu konuya kaynak ayırıyoruz, belki de tartışma yeterli değil. Benim bulduğum anlamda bu konuda çoğu zaman biraz konuşalım, hatta belki de ideolojik çatışmayı kabul ederek, üzerinde bölünmenin ya da iyiyi ve kötüyü aramanın gerçekten mantıklı olmadığı bir konu üzerinde konuşalım” ama “bu, üzerinde durulması gereken konulardan biri” herkes yapmalıdır – ne olursa olsun yaş, yaşadığı yer, siyasi parti; herkesin bir masa etrafında oturup kendimizi sorgulaması gereken bir yer ve belki de biz bunu yapmıyoruz.”

Ayrıca okuyun