“Kaderlerimiz bağlantılı”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Giorgia Meloni Riccre Friedrich Merz Arnavutluk'ta istekli olanın zirvesinde İtalya eksikliğine ilişkin tartışmalardan sonra e “Berlin'in Roma'ya olan ilgisinin yokluğunu” reddediyor. “Bu çok açık, arkadaş canlısı, ama her şeyden önce çok operasyonel ve somut bir toplantıdı”, “Alman hükümetinin ilginin İtalya ile bir ilişki ile ilgisinin yokluğunun en etkili inkârını temsil ettiğine inanıyorum …” dedi, Palazzo Chigi'de yaklaşık bir saat görüştükten sonra Alman Şansölyesi ile yaklaşık bir saat görüştükten sonra. basında ortaya çıkan sürtünmeleri reddederek Roma ve Berlin arasındaki 'sağlam' bağlarını sağlar.

“Şansölye Merz'i kabul ettiğim için çok mutluyum – İtalyan Konseyi Başkanı yapabilecek – biz dost uluslarız. Diğer temel ortaklar için biriz. İlişkilerimizin sağlamlığı ve derinliğinin sorgulanması imkansızdır '' '. Kaderlerimiz bağlantılı'' Dedi premier. “İtalya ve Almanya birlikte çalışıyorsa,” diye açıklıyor Meloni, Avrupa için iyi. Garanti, “Şirketlerimizin rekabet gücüyle ilişkilendirilmesi bir önceliktir.”

GelinceUkrayna “Zelensky-Trump toplantısı yapılmadı, ancak delegasyonların Türkiye ve Amerika'nın eylemi sayesinde gördükleri hala olumlu. Umarım saldırıya uğramış ulus için gerekli güvenlik garantilerini dikkate alan adil ve kalıcı bir barış süreci için ilk adım olduğunu umuyoruz”.

Macron'un sözlerine gelince“Sadece Birlik göndermek artık bir tartışma teması değil. Bildiğiniz gibi, bu tür girişimlerin etkinliğine kıyasla şüphelerimi tekrar tekrar ifade ettim, özellikle herkes bir öncelik üzerinde çalışırken: koşulsuz ateşi bıraktı. Ukrayna'yı destekleme yeteneğinde desteklemeye devam etme ihtiyacına eşlik eden bir öncelik. Ukrayna'da ciddi bir barış müzakereleri tablosuna gidebilirseniz, başka bir öncelik, saldırıya uğrayan ulus için güvenlik garantileri sorunudur. Bunlar, '' köşeler 'biçiminden bağımsız olarak önceliklerdir, ancak açıkçası, özellikle de askerleri gönderme hipotezinin, daha da fazla, daha da, Ukrayna'da kalıcı ve barışa ulaşmak için her zaman Avrupa ve Batılı ortaklarımızla katılmak için mevcut olduğumuz için mevcut olmaya devam ediyoruz.

'' Benim için oldukça açık görünüyor – Meloni, Ukrayna'daki Rus istilasının başlangıcından bu yana, kimseyi dışlamadan ve herkesin bakış açılarını ifade etmesine izin vermeden gücümüz olan Batı United'ı korumak için her zaman bir öncelik olmuştur. Ve bu nedenle belki Batı'nın birliğini zayıflatma riskini taşıyan küçük bir kişiselcilikten vazgeçmek gibi hassas bir anda gereklidir. Bu temeldi ve Ukrayna'daki çatışmayı çözmek için temel olmaya devam ediyor ''. Başbakan, “Özellikle artık askerleri gönderme hipotezinin, daha da fazla, her zaman olduğumuz gibi, Ukrayna'da kalıcı ve adil bir barışa ulaşmak için Avrupa ve Batılı ortaklarımızla herhangi bir formata katılmaya devam ediyoruz.” Dedi.

Hakkında konuşmak Orta DoğuMeloni, “tam olarak İsrail'in dostu olduğumuz için, '' durumun giderek dramatik olduğu 'Gazze'de olanlara kıyasla kayıtsız kalamayacağımızı' söylüyor. '' Hamas'ın şeritte varlığı için bir gelecek yoktur ”veya” Filistin eyaletinde “.

Merz: “AB veya NATO birlikleri hakkında tartışma yok”

“EU güçleri gönderme veya Ukrayna'da doğma konusu hakkında bir tartışma yoktur. Hepimiz ateşkes için nişanlandık. ” Şu anda bunun hakkında konuşmak için hiçbir neden yok “.” AB içinde bu zorlukla yüzleşmek için mümkün olduğunca kompakt “sorusuyla yüzleşmek gerekiyor ve bu konuda Giorgia Meloni ile hemfikiriz.” İrade koalisyonunun biçimini derinleştirmek istiyoruz, ancak İtalya'nın bir rol oynaması gerektiğine katılıyoruz “diye vurguladı.

İtalya “vazgeçilmez bir stratejik ortaktır” “Avrupa Birliği'nde önemli ve büyük bir ülke” olan Almanya için Merz. İtalya'nın önemi “sadece benim için değil, tüm hükümetim için de geçerli” dedi. “Koalisyon anlaşmasını tanımlamak için hiçbir zaman SPD ile İtalya rolü hakkında bir tartışma yapılmadı”.

Almanya, Merz daha sonra beklenti, İtalya ile göçmenlik dosyasında da işbirliği yapmayı planlıyoriki ülkenin iç bakanlıkları arasındaki temaslar. “Uygun anlayış ve çözümler bulmak, üçüncü eyaletlerle işbirliği yapmak istiyoruz. Kıyı ülkeleri ile İtalyan girişimlerinin başarılı olduğuna inanıyoruz,” dedi Şansölye, 'Arnavutluk' modelinin göçmenlik tarafından ortaya koyduğu sorunun bir seçenek olabileceği, ancak çözümü olmayabileceği “dedi. Almanya, AB'nin dış sınırları ülkeleri sadece “terk etmeyi” düşünmüyor, bu nedenle belirtmiştir. “Şu anda mektup yazmanın nedenini görmüyorum. Mahkemelerin egemenliğine saygı duyuyoruz. Avrupa hukukuna tam yazışmalarda mülteciler konusunda ortak bir politikamız olması gerekir.”

Ayrıca oku