Kaan Boşnak’ın eşinden yeni şiddet argümanı: Gebeyken bile dövdü

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Yüzyüzeyken Konuşuruz kümesinin solisti Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun şiddet argümanları daha sonrası yeni bir açıklama yaptı. Torun, “Hamileyken bile dövdü” dedi.

Yüzyüzeyken Konuşuruz kümesinin solisti Kaan Boşnak’ın eşi Başak Ceylan Torun dayak tezleri daha sonrası yeni bir paylaşım geldi.

Torun, “Evlendiğim günden beri şiddet ve aldatılma çarkında döndüm durdum. Dövüldüm, gebeyken bile dövüldüm, tehdit edildim, aşağılandım. Kaan, 25 günlük bebeğimle beni terk etti” diye konuştu.

Sabah’tan Hakan Uç’un haberine göre; öte yandan Yüzyüzeyken Konuşuruz kümesinin konserleri organizatör tarafınca iptal edildi.

Yapılan açıklamada, “adamların bayanlara yaptığı her şey mübahtır ve yanına kâr kalır anlayışına karşı bir duruş olarak kümenin konserlerini satmama ve organize etmeme sonucu aldım” denildi.

TIKLAYIN – Başak Ceylan Torun’dan eşi müzikçi Kaan Boşnak hakkında şiddet tezi: Demek ki bayanlar bu biçimde öldürülüyormuş

TIKLAYIN – Eşinin şiddet savlarının akabinde Kaan Boşnak’ın eski sevgilisi de konuştu: Beni de dövdü!

TIKLAYIN – Kaan Boşnak, şiddet savları hakkında konuştu: Gerçek mağdur benim