İşte adaylar

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Havva'daki tahminlere göre RAI idari meclis üyelerine randevulara hazırlık müfredatını aldı RAI yönetim kurulu toplantısında yarın reklam Giampaolo Rossi tarafından önerilecek. Oylama – Adnkronos'un öğrendikleri – dört gazete ve diğer sekiz talimat etkileyecek. Havva'daki ilerlemelere göre Paolo önerilecek Petrecca Rai Sport için (Fratelli d'Italia Yüksekliğinde), Rainews24 Federico için yerinde Zurzol (Feenza Italia'da), TGR Roberto için Paket (Lig yüksekliğinde), TG3 Pierluca için Üçüncü (DEM yakınında).

Onlar da Sekiz randevu daha çok yön için planlanıyor: Stefano Coletta Yeni Koordinasyon Türleri Bölümü'ne Williams Kurtarıcı Prime Time'ın eğlencesine (Marcello Ciannamea yerine), Fabrizio Zappi Kültür ve Eğitim Müdürlüğüne (Silvia Calandrelli yerine), Maurizio Tereyağı Dağıtıma (Coletta yerine), Luigi Plavignano Rai Documentari'ye (Zappi yerine), Marcello Ciannamea Müdürlük Dijital İçeriğine e Transmedia (Imbriale yerine), Roberto Ceneviz RAI Kids Management (Emekli Luca Milano yerine) ve Maria Rita Gricko RAI Yabancı Teklif Müdürlüğü (Fabrizio Ferragni yerine emekli oldu).

Yönetim kurulunun derecelendirmesi zorunlu ve gazetelere bağlayıcıdır, zorunlu ancak diğer yönlere bağlayıcı değildir.

Ayrıca oku