İSKİ ‘Abone Konseyi’ kurdu

taklaci09

Global Mod
Global Mod
İstanbul Su ve Kanalizasyon Yönetimi (İSKİ), vatandaşların istek ve taleplerine daha sağlıklı ulaşabilmek için kentin tüm ilçelerinden temsilcilerin iştirakiyle ‘Abone Konseyi’ kurdu.

İBB’den yapılan açıklamaya göre; İSKİ’nin kurduğu Abone Kurulu, birinci toplantısını Genel Müdürlük yerleşkesi Yusuf Ziya Fazilet Konferans Salonu’nda yaptı. Burada konuşan İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. Şafak Başa, İSKİ’nin vatandaş odaklı uygulamalarına dair bilgiler verdi.

Başa’nın sunumunun akabinde İstanbul’un 39 ilçesinden gelen Abone Kurulu üyeleri, İSKİ’nin çalışmalarına dair görüş ve tekliflerini paylaştı. Kurul üyeleri için ondan sonrasında, İstanbul Su Denetim ve Otomasyon Merkezi (İSKOM) ile İSKİ laboratuvarları tanıtım gezisi düzenlendi.

Mermutlu: İSKİ’nin suyu içilebilir kalitede

Programın son kısmında İSKİ Genel Müdürü Raif Mermutlu, kurul üyelerine hitap etti. Mermutlu, belirlenen kurul üyelerinin her birinin İSKİ’nin fahri temsilcisi olduğunu, yönetimin planlarında, uygulamalarında görüş ve tekliflerinin dikkate alınacağının altını çizdi.

Genel Müdür Mermutlu, İSKİ’nin İstanbul’a sağladığı suyun içilebilir kalitede olduğunu belirterek, “Şehre verdiğimiz suyu kaynağında muhafazaya başlıyor, titizlikle arıtıyor ve nizamlı olarak denetim ediyoruz. Musluklarınızdan akan suyu inançla tüketebilirsiniz. Sizlerden isteğim, etrafınızda de bu farkındalığı sağlamanız. bu biçimdece İstanbulluların bütçelerine bir nebze de olsa katkı sağlamak istiyoruz” dedi.