“İki beraatten sonra kınama mı? İrrahal”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Garlasco davasında, “Bildiğiniz gibi, yapamam ve güncel olaylar hakkında konuşmak istemiyorum, söyleyebileceğim şey, bir cümle veya iki beraat yargısından sonra, bir cümlenin tüm süreci yeniden düzenlemeden bile müdahale ettiğini mantıksız bulduğumu söylemek istiyorum. Olduğunu söylemek için Adalet Bakanı Carlo NordioRete4 üzerinde beyaz bir alan ile.

“Bu mantıksız çünkü eğer yasalar gereği, sadece makul şüphenin ötesinde kınanabilirse, Bir veya daha fazla yargıç yerine getirilecek noktadan zaten şüphe duyduğunda, nasıl kınanabileceği görülmez. Bu benim görüşüme göre mantıksız ve yapmaya çalıştığımız bir reformla değiştirilmeli ve yarıya indiriyoruz “.

“Hayır, bu kesinlikle değil”, sonra bakanı ona soranlara yanıtlıyor Eski soruşturmanın sulh hakimleri için sonuçlar olabilirse
ile Garlasco'da Yeni gerçeklerin ortaya çıkması durumunda. “Bence, sorumluluk ancak sulh yargıcı olduğunda veya yasayı bilmediğinde veya kartları bilmediğini göstermediğinde olabilir. Bu nedenle, tüm süreçler için Demokratik ülkelerde çift veya üçlü bir derece olması, çünkü cümlenin yanlış olabileceği varsayılır”.

“BEN Ne yazık ki şu anda kamuoyunun ve vatandaşın adalete yönelik görüşünün oldukça olumsuz olduğuna inanıyorum“Bu nedenle bakanı, hikayenin kamuoyu düzeyinde adalet için olumsuz bir etkisi olup olmayacağını soranlara cevap veriyor.

“Bence – ekledi – Sulh hakimlerinin bir hatasından daha fazlası yasaların bir hatasıdır. Sulh yargıçları, kusurlu olan ve hatta onları kapatma cesaretinin olması gerektiğinde bile belirsiz süreçleri ertelemenize izin veren bu yasaları yönetir “.

Ayrıca oku