Haris Seferovic: “Önemli olan kadronun kazanması”

Leila

Global Mod
Global Mod
Galatasarayımızın hazırlık maçında Kasımpaşa’yı 2-1 yendiği gayret daha sonrasında Haris Seferovic açıklamalarda bulundu.

Oyuna girdikten kısa bir süre daha sonra fileleri havalandırarak Galatasaray formasıyla birinci maçında golle buluşan İsviçreli santrfor şu değerlendirmeyi yaptı:

“Gol atmak hakikaten gurur vericiydi. Herkes Galatasaray’ın nasıl bir grup olduğunu biliyor. Ben de ritm açısından bu maçta oynamak istiyordum. En kıymetlisi bu maçta kazanmaktı. Taraftar ve atmosfer şahaneydi. Kazandığımız için memnunum.”

“Galatasaray oyucusu olarak burada hoş bir gol attım. Bu maçı yeterli tahlil edip çalışmamız gerekiyor.”

“TAKIM OLARAK OYNAMALIYIZ”

“Gol sayısı vermek istemiyorum. Dönemin açılmasına daha iki hafta var. Çalışıp tahlil yapmak kıymetli. Son dönemin nasıl geçtiğini biliyoruz. Bu sene kadro başarılı biçimde oynamak istiyorum. Ben yahut oburunun gol atması kıymetli değil. Kıymetli olan ekibin kazanması.”

“Takım olarak oynamamız gerekiyor. Ekibimizin farkı genç yetenekli oyunculardan konseyi olması. Grup olarak oynamamız ve bir arada uğraş etmemiz gerekiyor.”

“Herkes Galatasaray taraftarını biliyor. Dönem ortasında daha coşkulu olacaklarını biliyorum. Beni epey hoş karşıladılar.”