“Hanımağa” lakaplı Güniz Akkuş’un, eski sevgilisinin çıplak imgelerini paylaşmaktan 5 yıl mahpusu isteniyor

taklaci09

Global Mod
Global Mod
“Hanımağa” lakaplı Güniz Akkuş‘un eski sevgilisi Fırat Ş., Akkuş tarafınca çıplak imajlarının yayınlandığı savıyla kabahat duyurusunda bulundu. Savcılık ise Akkuş’un Fırat Ş.’ye ilişkin çıplak imajları toplumsal medya hesabında paylaştığı ve hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğunun sabit olduğu belirterek 5 yıl mahpusunu istedi.

Kendisinden 19 yaş küçük sevgilisinden ayrılmak istediği için tehdit ve ruhsal baskıya maruz kaldığını ileri süren ‘Hanımağa’ lakaplı Güniz Akkuş, meskeninin etrafında dolaşarak toplumsal medya paylaşımları yapan eski sevgilisini savcılığa ihbar etmişti.

Bu sefer Fırat Ş., savcılığa başvurarak Güniz Akkuş’un özel ve çıplak imajlarını toplumsal medya üzerinden ifşa ettiği sebebi öne sürülerek hata duyurusunda bulundu.

“Beni sürücüsü olarak tanıttı”

Fırat Ş., tarafınca savcılığa sunulan şikayet dilekçesinde Güniz Akkuş’un gönül bağı kurarak ailesi ve kendisinden faydalandığını anlattı. Maddi ve manevi olarak kendisinin kullanıldığını belirtti. Fırat Ş., sonrasındasında Güniz Akkuş’un toplumsal medya hesaplarından hakkında sürücüsü olduğu tezlerini yaydığını anneannesinden hacca gideceği argümanıyla paralar aldığını belirtti.

Sabah’ın haberine nazaran Güniz Akkuş’un iftiraları daha sonrası ruhsal bir çöküntü yaşadığını anlatan Fırat Ş., “Sosyal medya hesaplarından beni sürücüsü olarak tanıttı. Hakkımda uyuşturucu husus kullandığım ve kenti terk etmezsem beni rezil edeceğine yönelik tehditlerde bulundu. Güniz Akkuş’un Instagram hesabını bile mavi tik yaptıran kardeşimdir. O hesap üzerinden bana yönelik biroldukca olumsuz paylaşımda bulundu.” diye konuştu.

Paylaşımlar tespit edildi

Fırat Ş. tehditlerin devam etmesi üzerine özel görüntülerinin Güniz Akkuş tarafınca toplumsal medya hesabı üzerinden paylaştığını kendisini Türkiye’ye rezil ettiğini belirterek cezalandırılmasını talep etti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafınca yürütülen soruşturma kapsamında kelam konusu görüntüler inceleme altına alındı. Yapılan incelemelerde Akkuş’un ferdî hesabından Fırat Ş.’ye ilişkin çıplak görüntüleri paylaştığı tespit edildi.

Soruşturma kapsamında sözü alınan Güniz Akkuş, Fırat Ş.’yi işten çıkardığı için kendisine hasımlık beslediğini, öldürme planları yaptığını ve ortalarında çeşitli davalar açıldığını anlattı. Akkuş, Fırat Ş.’nin suikast düzenlemek için 2 adet Glock marka silah aldığını konutunun etrafında gezdiğini bu niçinle şikayetçi olduğunu söz etti.