“Hangi tarafın bulunacağına karar veriyorsun.” Ve cevap veriyor

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Sanırım Carlo Calden, hangi tarafın üzerinde olacağına karar vermeliİki ayakkabıyla bir ayağı ile olamazsın. Hangi tarafta kalacağına karar veriyorum, burada biraz kalamazsınız. “LA7'de Tagadà'da Elly Schlein.

Forza Italia ile istekli bir koalisyon önerisi ile karşılaştırıldığında, ılımlı ve eylem lideri tarafından başlatılan Demokrat Parti'nin bir parçası olan Schlein, “Demokrat Parti'nin çizgisi birdir ve açıktır: Geniş anlayış veya saray anlaşmaları olmadan, ilerici bir koalisyonla seçimleri kazanarak hükümete döneceğiz“.

Calenda'nın yanıtı gelmede uzun sürmez. “Sevgili Schlein – Sosyal medyada yazıyor – Seçmenlerin bizi aldığı merkezdeyiz. Popülistler Putinian telinin arkasına geçmeyelim Ve Ukrayna, Avrupa Yeniden Birimi ve Savunma söz konusu olduğunda kaçınmıyoruz. Gerisi bir fuffa “.

Meloni'nin cevabı

LA7'deki DEM lideri de Cumartesi günü önde gelen Giorgia Meloni'nin eylem kongresinde yaptığı açıklamalara yanıt veriyor. “Hippi? Hiç ortak bir dış politikanın yokluğunda muhalefete saldıran zaman harcadığı bir hükümet gördünüz mü? Meloni'nin üç farklı pozisyonu olan bir hükümeti var ve bu nedenle muhalefete saldırmayı azaltır“diyor.

“Bana saldırarak, Trump'ın önündeki kafayı indirmek, çoğunluğun kabul ettiği tek şey arasında bir alternatif olmadığını söylüyorum, ittifakı yırtıp NATO'dan ayrılıyor. Alternatif, veto hakkının üstesinden geldiği ve ortak borç için olduğu gibi büyük bir Avrupa yatırım planını, ortak borçlara dayandığı federal bir Avrupa.

Arnavutluk'ta Göçmenler ve Merkezler

Sonra göçmen soru. DEM lideri için, Merkezleri Arnavutluk'a CPR'ye dönüştürmek “başarısızlıklarını ve propagandalarını karşılamak için beceriksiz bir girişimdir. Aylarca bize Arnavutluk modelinin caydırıcı etkisini anlattılar. Şimdi kararname ile CPR, tarihin en pahalı olanı: 800 milyon Euro. Ancak sadece İtalya'da zaten çok daha yüksek maliyetlere sahip insanlar olacak. İtalyanların en kırılgan ve ceplerinin derisinde başka bir yırtık şeydir “.

M5'lerle ilişkiler

M5'lere gelince, “Aramızda farklılıklar var ama aynı zamanda ortak noktalar da var. Tıpkı ortak Avrupa savunmasının lehine olduğumuz gibi, 5 yıldız hareketini ve Conte'nin bu konuda konuşmasını duydum. Ve sonra yeniden düzenleme planında yapılan eleştirilerde benzerlikler var”.

Ayrıca oku