SolidFactory, mühendislik alanında engin deneyimin “taşıyıcısıdır”: mekanikten elektroniğe (PLC ve robotik yazılım), dijital (denetleyiciler, SCADA, MES, üretim ERP'si) dahil. CEO'su Claudio Taffarillo şöyle diyor: “Şirketin misyonu, şirketleri veri işleyen kuruluşlara dönüştürmektir, çünkü üretim dünyası da dahil olmak üzere dünya giderek dijitalleşecektir. Çalışmalarımız çok farklı endüstriyel sektörlere yöneliktir: özellikle fotovoltaik paneller üreten makineleri ürettiğimiz güneş enerjisi sektöründe uzmanız, ancak aynı zamanda gıda, paketleme, elektronik ve tıp gibi diğer endüstriyel sektörlerdeki şirketlere de yöneliyoruz. . SolidFactory'de bazı yönlerden anormal ama işlevsel bir yol izliyoruz: Fabrikadan başlayıp yönetime kadar çalışıyoruz. Dassault Systèmes'in DelmiaWorks'ü ile MES ve üretim ERP'si gibi otomatik makineler, otomasyon ve yönetim yazılımları sunuyoruz. SolidFactory, SolidWorld GROUP bünyesinde programlama ve simülasyon yazılımları ve mühendislik uzmanlığıyla kendisini Dassault Systèmes ortak paydasında üretimle ilgili sorunları çözebilen endüstriyel bir ortak olarak sunuyor. Hâlâ yolculuklarını dijitalleştirmeye ve süreçlerini otomatikleştirmeye ihtiyaç duyan birçok şirket var: her biri yaklaşımımızdan önemli ölçüde yararlanabilir.”