Giorgia Meloni, Savunma Avrupa'dan Görevlere Kadar Eylem Kongresi'nde: Ne Dedi

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Giorgia Meloni, Roma'daki Ulusal Eylem Kongresi'ne müdahale etti. Lider Carlo Calenda tarafından davet edilen başbakan birkaç konuya dokundu. AçıkABD ile ittifak ve Avrupa SavunmasıBaşbakan şöyle dedi: “Elly Schlein, ABD'nin Avrupa'nın güvenlik için kaynak harcamaması gereken çizgiyi desteklemek için müttefiklerimiz ve diğer liderlerimiz olamayacağını söylediğini duydum. O zaman teklifi anlamıyorum, ABD ile herhangi bir ittifak biçimini kırmak ve onlardan bu tür bir şey istemek mi? Avrupa büyük bir hippi topluluğu haline gelir Aynı zamanda diğer yabancı güçlerin iyi niyetini umuyoruz? “.

“Savunma ve güvenlikteki masraflar özgürlüğün bedelidir: Birinden savunmanızı garanti etmesini isterseniz, birisinin bunu ücretsiz olarak yapmayacağını bilmelisiniz”, Meloni stresli bir şekilde ekliyorum. “Birisi, 'Skandal'dır' dediğimi söylüyorum, ne okuduğumu bilmiyorum. Batı'nın birimini güçlendirmek ve savunmak için çok değerli bir varlık “.

Ve Kongre'ye gittiğini iddia ettikten sonra, “müttefiklerin yerini almaya hazır olacağıma dair sinyaller vermemeye, gerçek dışı. İtalya, rakipleri bize bir hükümet yapması için eleştirmeye devam ettiğimiz meraklı bir ulus.

Görevlere gelince, “elbette görevlerden başlayarak farklılıklar var, ancak dürtü ile hareket etmemelisiniz, bir denge noktasına ulaşmaya çalışırken mantıklı bir şekilde hareket etmelisiniz”.

Schlein

“Muhalefete saldırmazsa dış politika hakkında başka bir konu olmayan bir hükümet doğaçlama bir hükümettir. Haftalarca, Avrupa ve uluslararası siyaset seçimleri üzerinde açık bir profil olmadan, Tajani ve Salvini arasındaki günlük kavgalarla birlikte, ortak bir Avrupa savunması lehine bir kelime söyleyemezler, ancak Melon'un önünde bir araya gelmeleri bile, ön plana çıktıklarında, sadece ön planda bir araya gelerek birleştiklerini bile birleştirirler. Demokrat Parti Sekreteri Elly Schlein.

“Ama en saçma olan şey – ekledi – Meloni, Trump'ta o kadar iddia edilemeyecek kadar alternatif olmadığını iddia ediyorlar ve onu eleştiremeyecekler ve NATO'dan ayrılamayacakları bile, entegrasyonda bir sıçrama ve Avrupa stratejik özerkliğinde bir sıçrama var: Avrupa stratejik özerkliğinde bir sıçrama yapmaktır. Gerçek bir savunma inşa etmek ama ideolojik nedenlerden dolayı, Meloni'nin İtalya'yı Avrupa'daki marja düşürmediği için “diye açıkladığı için bunu söylemek için mücadele ettiğini anlıyorum.

Ayrıca oku