Gecekondunun üstüne TIR düştü

taklaci09

Global Mod
Global Mod
İstanbul Sarıyer’de Özdereiçi Caddesi üzerinde bulunan bir gecekondunun üzerine inşaat demiri yüklü TIR devrildi.

Kaza, Sarıyer Özdereiçi Caddesi üzerinde sabah saatlerinde meydana geldi. Remzi Bingöl’ün kullandığı TIR, şoförün direksiyon denetimi kaybetmesi kararı gecekondunun üzerine devrildi.

İhbar üzerine olay yerine İtfaiye ve sıhhat grupları sevk edildi. Gecekondunun ortasından yaralı olarak çıkarılan sürücü Remzi Bingöl ile gecekonduda bulunan İbrahim Tosun, Ayşe Tosun, Türkan Tosun, Rafet Tosun yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Gecekondunun ortasından yaralı olarak çıkarılan İbrahim Tosun, Ayşe Tosun, Türkan Tosun, Rafet Tosun’un sıhhat durumunun âlâ olduğu açıklandı.

Kazada yaralanan sürücü Remzi Bingöl ise Şişli Eftal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne tedavi görüyor.

“Nereye başvurduysak olmadı”

Gecekondudan yara almadan kurtulan Ali Tosun, “Bir saat evvel bir gürültüyle uyandım. Yatak odasında TIR’ın tekerlekleri vardı. Orayı eksiksiz aşağı indirmişti. Bizim aile üyeleri feryat figan ediyordu. Ben kapılar sıkıştığı için dışarı çıkamadım. Camdan dışarı çıktım. Abim enkazın altında kalmıştı. O denli bir yerde sıkıştı ki 30 ton inşaat demiri var. Demirlerle duvarın içinde kalmıştı. hiç bir şey yapamadım. Her yere haber verdik. Abimi çıkardılar hastaneye kaldırdılar. Abim orta yaralı başkaları yavaşça yaralı. TIR’ın çarptığı kısımda olsalardı hepimiz gitmiştik. Burada daha evvel de kaza oldu. Buradaki ıstırap şu; navigasyonu açıp tünele bağlanmaya çalışıyorlar. Olağanda TIR’ların tünele girmesi yasak fakat buradan geçiyorlar. Kaza niçiniyle üç konutta hasar var. Yetkililerden yardım istiyoruz. Bu burada bitmeyecek. Bunun tahlili yok. Nereye başvurduysak olmadı. Daima bir mağduriyet. Çözemedik.” dedi.

Polis grupları etrafta tedbir alırken itfaiye grupları de devrilen TIR’ı kaldırmak için çalışmalarını sürdürüyor.