Galatasaray Dergisi’nin 220. sayısı fiyatsız yayında!

Leila

Global Mod
Global Mod
20 yıl evvel yayın ömrüne başlayan Galatasaray Mecmuası, 2022’ye yesyeni bir içerik, yeni bir editöryal yaklaşım ve yesyeni bir tasarım ile girdi.

Galatasaraylıların epeyce uzun vakittir hasretini duyduğu kaliteli içeriğiyle ve dizaynıyla dijital yayına başlayan Galatasaray Dergisi’nin 220. sayısı, tüm Galatasaraylıların okuması için fiyatsız yayında!

Galatasaray Mecmuası grubunun hazırladığı bu yeni sayı, epeyce varlıklı içeriği ve dizaynıyla Galatasaray’ın büyüklüğünü, çeşitliliğini, derinliğini, kapsayıcılığını ve entelektüel kapasitesini sergiliyor. Futbol haricinde da Galatasaray topluluğunun isimlerini konuk eden yeni mecmua, sosyolojiden sanata, ideolojiden tiyatroya, ergenlerden duayenlere, bayanlardan tarihe, kitaplardan branşlara, söyleşilerden anekdotlara, ay boyunca okunabilecek dopdolu içeriğiyle Galatasaray’ın Gelenekten Geleceğe sonsuz sürekliliğini temsil etmeye devam ediyor.

Galatasaray Mecmuası’nı fiyatsız olarak okumak için

Galatasaray Dergisi’nin bu sayısında neler var?

TAYLAN ANTALYALI

Üç dönemdir Galatasaray’da oynayan ve Sivas maçında 100. sefer Sarı-Kırmızılı formayı giyecek olan Taylan Antalyalı ile futbol yaşantısı ve Galatasaray günlerine dair her şey…

NİLAY KARAAĞAÇ

Voleybol yaşantısını sonlandıran bayan voleybol ekibimizin başarılı oyuncusu Nilay Karaağaç ile keyifli bir söyleşi.

TARAFTARLIK VE METAVERSE

Son devrin çılgınlığı Metaverse, futbol taraftarlarını nasıl etkileyecek?

BEN EN ÇOK RAŞİT’İ SEVDİM

Sarı-Kırmızıya adanan hayatlar anlatıyor: Ben de babamın yerine hiç bir vakit kimseyi koymadım fakat 80’lerde Galatasaray’ın üzerinde somutlaştırdığım Raşit’i işte o denli sevdim…

TUĞRUL DEMİR

Mart ayında ömrünü kaybeden Galatasaray ve Türk basketbolunun değerli isimlerinden Tuğrul Demir’in yaşamı…

GALATASARAY’IN ÜÇ KAYIP ÇOCUĞU

Melih Şabanoğlu’nun kaleminden: Galatasaray’ın üç kayıp çocuğu.

BİR BRAD FRIEDEL ÖYKÜSÜ

1995-96 döneminde Galatasaray’ın transfer olup Türkiye Harika Lig’inde forma giyen birinci Amerikalı futbolcu olan Brad Friedel’in ömrüne dair her şey…

FUTBOLUN ETİMOLOJİSİ

Futbola ait her gün kullandığımız sözlerin kökenleri ve değişen manaları.

O PAZAR GÜNÜ

26 Kasım 1906 yılının pazar gününün bir hikayesi…

CANBERK KUŞ

Son periyotta performansı ile dikkat çekmeyi başaran Galatasaray’ NEF’in başarılı oyuncusu Canberk Kuş ile keyifli bir söyleşi…

YAKIN PLAN

Fotoğrafçılarımızdan geçen ayın kıssasını anlatan fotoğraflar.

GSSTORE

Moduna nazaran sloganıyla GSStore‘un “basic” koleksiyonu…

SELÜLOZ KOKAN KİTAPLAR

Spor ve edebiyat kitaplarından küçük bir seçki.

SPOR BELGESELİ ve ETKİNLİKLER

Sıkı dostlar Ben Affleck ve Matt Damon yeni bir sinema projesi için bir ortaya geliyor. Nike’ın eski yöneticisi Sonny Vaccarro’nun hayatını işleyecek olan ve Michael Jordan’ın Nike ile yaptığı milyar dolarlık muahedeyi husus alacak sinema ile ilgili bilgiler… Nisan ayında gidilebilecek stant, konser, sinema ve tiyatro etkinlikleri…

KÜLTÜR SANAT

75. Cannes Sinema Festivali’ne doğru… Pera Müzesi’nin Sevgi ve Erdoğan Gönül Galerisi’nde Osman Hamdi Bey’e ayrılan bu özel kısım, Suna ve İnan Kıraç Vakfı Oryantalist Fotoğraf Koleksiyonu’nda yer alan yapıtlarıyla, tutkunu olduğu fotoğraf sanatıyla ilgisinin farklı istikametlerini sergileyen örnekler sunuyor…

TARİHTEN SAYFALAR

117 yılın Nisan aylarından seçtiğimiz Galatasaray hikayeleri…

HABERLER

Nisan ayının Galatasaray gündemi… Transferler, toplantılar, duyurular, şubelerden haberler…

MAÇ GÜNÜ

Futbolda F. Karagümrük, Fenerbahçe, Malatya, Dinamo Kiev, Altay maçlarının öyküleri. Basketbolda, Voleybolda, Tekerlekli Basketbolda, Bayan futbolunda ve su topunda bir ayın detaylı karşılaşma kayıtları…

GALATASARAY GRUP TAKIMLARI

İsim isim tüm Galatasaray ekipleri atletlerinin, teknik takımlarının fotoğraflı rehberi…

BULMACA

5 soru hem bugünden hem geçmişten… Galatasaray bilgimizi test ediyoruz.