Eski CHP’li milletvekili Kemal Demirel hayatını kaybetti

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Eski CHP Bursa Milletvekili Kemal Demirel, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını yitirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 22’nci ve 23’üncü devir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa milletvekili 67 yaşındaki Kemal Demirel, kanser tedavisi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti. Kentteki ‘tren’ projeleriyle ilgili çalışmalarıyla tanınan Demirel’in yarın düzenlenen merasimin akabinde toprağa verileceği açıklandı.

CHP Genel Lider Yardımcısı Lale Karabıyık, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “22 ve 23’üncü periyot Bursa milletvekilimiz Kemal Demirel’in vefatından büyük keder duydum. Bursa için büyük emekleri olan, uzun müddettir hastalığı niçiniyle tedavi görmesine karşın Bursa treni için çabayı bırakmayan Kemal Demirel’e Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum” sözlerini kullandı.

Kemal Demirel kimdir?

Kemal Demirel, 17 Mayıs 1955’te Kırklareli’nde doğdu. Anadolu Üniversitesi Toplumsal Bilimler Yüksek Okulu ile Halkla Alakalar Yüksek Okulu’ndan mezun olan Demirel Bursa’da özel eğitim kurumunda üst seviye yöneticilik nazaranvlerinde bulundu. Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi Üyesi olarak bakılırsav yaptı.