Eren Aydın: “Gomis benim için öğretmen gibi”

Leila

Global Mod
Global Mod
Genç futbolcularımızdan Eren Aydın, ekibimizin sabah egzersizinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Eren Aydın’ın açıklamaları şöyle:

“Kamp hayli yorucu ve tempolu bir biçimde geçiyor. Okan Hocamız akademiden çıkan oyunculara hayli yardımcı oluyor. Birinci maçımızda güzel oynadık fakat sonuç makus oldu. Önümüzde üç maç var. Onlara daha düzgün hazırlanıp daha yeterli sonuçlar almak istiyoruz. Gomis benim için bir öğretmen üzere. Her idman sonu beni yanına çağırıp bir şeyler anlatıyor. Her idman sonu gelip benimle özel çalışmalar yapıyor. Her biçimde bana yardımcı olmaya çalışıyor. Kendisine teşekkür ederim. Mohamed de daima fizikî ve ruhsal olarak kuvvetli olmam gerektiğini söylüyor. Herkes bana hayli yardımcı oluyor.

“Çocukluktan beri rap müziğine ilgim var. Çocukluğumdan beri çıkıp söylüyordum. Yunus abi de fazlaca beğenip beni toplumsal medyada paylaştı. Ağabeylerimizin ricasını kırmayıp söylemiş oldum. “

“Okan Hoca akademiden çıkıp Avrupa kazandı, Inter’e gitti. Bildiklerini, yaşadıklarını ve futbol bilgisini anlatıyor. Bizim için hayli büyük bir talih. Kendsinden ne kapsak bize kardır. Öğrenmeye çalışıyoruz ve bize fazlaca yardımcı oluyor.”