Erdoğan: Bu hafta içerisinde büyük ihtimalle Putin’le bir görüşme yapacağız

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazının akabinde açıklama yaptı. Erdoğan’ın açıklamalarından başlıklar şu biçimde:

Sabrın sonu selamettir. Sabrettik ve bugün toplumsal arayı filan da bir kenara koyarak Büyük Çamlıca Camii’nde az evvel sayıları aldım, 25 bin bireyle bayram namazını kıldık. Bizde bayramlar kardeşliğin bir simgesidir. Bunu hayatının huzuru, memnunluğu içerisindeyiz. Temennim o ki milletimizin birlikteliğine, dirliğine, kardeşliğine vesile olacaktır.

Bakın biz burada bayramı eda ettik, lakin şu anda silahlı kuvvetlerimizin en üst kademesi Şanlıurfa’da bir ortaya geldi. Bütün tugay kumandanlarıyla birlikte oldular. Ben de telefonla görüşmeyi yaptım. Her yerde birlik, birliktelik güçlenerek devam ediyor. Şu anda İçişleri Bakanımız ziyaretlerini gerçekleştiriyor.

“Cumartesi günü danışmanım İbrahim Kalın Beyefendi Kiev’e gittiler. Kiev’de görüşmeler yaptılar. Oralardan birtakım temennileri aldılar. Bu hafta içerisinde büyük ihtimalle Putin’le bir görüşme yapacağız. Tahliyelerin hızlandırılması konusunda her türlü adımı atıyoruz, atmaya devam edeceğiz.”