Elon Musk, Cecilia Sala'yı spagettiyle kutluyor, hangi rolü oynadı? Meloni'nin sözleri

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Cecilia Sala'nın serbest bırakılmasında Elon Musk'ın rolü var mı? Sene başında Meclis'te düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Giorgia Meloni, “Bu konuda hiçbir şey duymadım” diyor.

Ancak son günlerde bazı durumlar yaşandı. Tesla sahibinin gazetecinin serbest bırakılmasında rol oynayabileceğine dair söylentiler. Özellikle Post tarafından yeniden kurgulanana göre Sala ailesi ile Musk arasında, gazetecinin serbest bırakılmasını dün yapay zekayla oluşturulan, Amerikalı iş adamının bir tabak spagetti yediği fotoğrafla kutlayan Andrea Stroppa aracılığıyla bir temas olmuş olabilir. .

pic.twitter.com/8VG7qnHQN5

— Andrea Stroppa Claudius Nero'nun Lejyonu (@andst7) 8 Ocak 2025

Yine Post'a göre aslında Sala'nın annesi Elisabetta Vernoni, Musk'a kendisine İtalyan mutfağından bir yemek hazırlama sözü verdi. İtalya'ya bir sonraki ziyaretinizde tercih ettiğiniz. Musk yine Stroppa aracılığıyla yanıt vererek teklifi kabul etti ve “Vernoni'nin kendisi için hazırladığı her şeyi yiyeceğini” ilan etti.

Meloni'nin Cecilia Sala hakkında söyledikleri

İtalyan gazetecinin serbest bırakılmasıyla ilgili konuşan Meloni, “Dün benim için tüm İtalya için güzel bir gündü ve bir itirafta bulunacağım, bir anneyi arayıp kızının serbest bırakıldığını söylemekten daha büyük bir duygu hissetmedim” dedi. eve geliyordu.”

Sala'nın serbest bırakılmasına yönelik çalışma “tek başıma yaptığım bir iş değil. Mantovano'ya, istihbarata, kordiplomasilere ve Dışişleri Bakanı Tajani'ye teşekkür etmek istiyorum. Bunun İran ve ABD ile karmaşık bir üçgenleme olduğunun altını çiziyor.” Bu bulmacayı oluşturan parçaları bir araya getiren, başından beri tutarlı bir şekilde takip edilen bir konu.”