Elly Schlein Vogue için poz veriyor: “Bir armokromistim var”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Genel olarak, bir armokromist olan Enrica Chicchio’nun renklerine ve tavsiyelerine evet diyorum”. Bu nedenle, Vogue için poz veren Elly Schlein, röportajda kıyafetlerini seçtiğini, seçimlerin “kesinlikle içinde bulunduğum duruma bağlı olduğunu. Bazen alışılmadık, diğer zamanlarda daha resmiyim” diyor.

Enrica Chicchio web sitesinde kendisini bir imaj danışmanı ve kişisel alışverişçi olarak tanıtıyor. “Çağdaş sanat ortamındaki 15 yıllık iş deneyiminden güç alarak, bu şekilde olgunlaşan estetik beğeniyi en sevdiğim sektörde, yani imaj sektöründe reddetmeye karar verdim” diye yazıyor. Kendisinin tanımladığı şekliyle, “yeni bir kişisel veya profesyonel değişim yolu ile yüzleşmeye karar veren herkese yönelik bir hizmet. Sadece bu da değil. Aynı zamanda zaten iyi bir estetik zevke sahip olan ancak bunu yapmaya vakti olmayanları da hedefliyor.” Ne bulduğunu veya özel bir etkinliğe katılması gereken ama ne giyeceğine dair hiçbir fikri olmayanları arayın”. Nihai sonuç? “Sizin zevklerinize ve ihtiyaçlara uygun bir tarz görecektir”. “Pahalı bir hizmet mi? Her bütçeye uygun bir hizmet ve sunulan hizmetin türüne göre değişiyor” diye devam ediyor sitede. Enrica Chiccio ayrıca Armocromia’da eğitim kursları düzenlemektedir.

Vogue ile yaptığı röportajda, Pd sekreteri ayrıca onun “harika bir müzik aşığı” olduğunu ve 5 yaşından beri piyano çaldığını söyledi, “asla sabit olmamama rağmen” açıkladı. “Son zamanlarda müzik dinlemeye çok az vakit ayırabiliyorum ve bunun günlerimi, ruh halimi olumsuz etkilediğini fark ettim. Sinemaya gelince çok farklı şeyler dinlediğimi söylemeliyim ama her şeyden önce indie müzik gibi. Mumford & Sons, Radiohead ve Canadian Rural Alberta Advantage – şarkılarından biri olan Four Night Rider beni her zaman heyecanlandırıyor.

“Sinematografik olarak her şeyi yiyen biriyim” diye itiraf ediyor, “ama ne yazık ki Covid nedeniyle vefat eden Koreli yönetmen Kim Ki Duk’un sinemasını gerçekten çok sevdim. Eğitimim Locarno Film Festivali’ne katılmamla bağlantılı… Diğer favorilerim arasında Tarantino’nun, Ken Loach’ın filmleri ve babamın video kaset koleksiyonu sayesinde evde izlediğim L’armata Brancaleone gibi İtalyan sinemasının klasikleri”.