“Egonu'ya hakaret etmedim, dava reddedildi”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Paola Egonu'nun General Roberto Vannacci hakkındaki şikayeti reddedildi. Lig milletvekili bunu sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla duyurdu. “Avukat Massimiliano Manzo'ya ve tüm çalışanlarına, yaptıkları mükemmel çalışmadan dolayı içtenlikle teşekkür ediyorum. Lucca Soruşturma Hakimi Alessandro Dal Torrione, iki sayfalık emirde, suçlamayla ilgili olarak görevden alınma lehinde görüşünü ifade etti. Vannacci, “Benim tarafımdan voleybolcu Paola Egonu'ya yapılan hakaretten dolayı” diye yazıyor. Dava, generalin ilk cildi olan 'Dünya Tersyüz' adlı kitabın İtalyan voleybol yıldızı hakkında yer alan cümleleriyle bağlantılıydı.

Vannacci'nin bildirdiği gibi, “şüphelinin Egonu'nun itibarını nedensiz yere zedeleme ve onu karalama arzusunun göstergesi olduğu söylenebilecek bir kontrol sınırı aşımı yok gibi görünüyor.” değerini azaltmak, kişiye haksız saldırıda bulunmak”.

Mayıs ayında Vannacci Egonu'ya bir mektup gönderdi. Mektuba atıfta bulunarak, “Sporcudan hiçbir zaman özür dilemedim”, “hiçbir sebep yok” dedi. Eski Folgore paraşütçüsü, “Yalnızca düzinelerce röportajda ifade edilen açıklamalardı. Diğer şeylerin yanı sıra, Bayan Egonu'nun somatik özelliklerinin İtalyanların büyük çoğunluğunu temsil etmediğini yineledim” dedi.