“DYY tarafından kovuldu mu? Bu konuda hiçbir şey bilmiyorum”, Pozzolo inkar

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Şaşırdım, bugün kovuluyorum ve bunun hakkında hiçbir şey bilmiyorum, dün bana Senato'da oy veriyorlar, ben de Roma'da olmasaydım … Kısacası, İtalyan basın bana özellikle yaratıcı görünüyor, Biraz Sovyet propaganda tarzında bile … “. Adnkronos tarafından soruldu, FDI Odası Grubu tarafından zaten askıya alınmış olan Emanuele Pozzolo YardımcısıRosazza'daki Pro Loco'da 2024 Yılbaşı Gecesinde patlayan atış hikayesinin ardından, BielLesem'de bugün sayfada okuduğumuzu reddediyor ve bu da partiden sınır dışı edilmesinden bahsediyor.

“Belki bana bir gezgin güvercin gönderdiler, ama yine de gelmedi …”, ironi ile devam ediyor. Ama hala DYY'ye kayıtlı mısınız? “Ben ciddi bir insanım, parti lideri kendimi askıya almaya karar verdiğinde, kesinlikle kartı yenilemeye başlamadım.” Bu nedenle bu sarı, sınır dışı etme kararnamesi orada olmazdı, çünkü Pozzolo partiye kayıtlı değil. Partisi tarafından doğrulandı, çünkü aslında parti dışında, askıya alındıktan sonra, ancak milletvekilinin şu anda DYY kartı yok, bu nedenle 'teknik olarak' kaldırılamaz.