“Dikkatli olun, isyana çağrı yapanlar kaos yaratır”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“CGIL Landini sekreterinden dikkatli olmasını rica ediyorum. Birisi Salvini'nin veya diğer bakanların fotoğraflarını yaktığında bu asla iyiye işaret değildir. Landini, sakin ve dingin: hala CGIL üyesi olanların çıkarlarını savunun, ancak isyanı davet etmek kaosu serbest bırakmaktır”. Başbakan yardımcısı ve Birlik sekreteri canlı bir Facebook yayını sırasında böyle söyledi Matteo SalviniCGIL sekreteri Maurizio Landini'nin toplumsal isyanla ilgili sözlerine ilişkin.

Landini'nin söyledikleri

Cuma günü CGIL sekreteri Maurizio Landini, genel grev günü münasebetiyle Bologna'da düzenlenen geçit töreninde şunları söyledi: “Bu ülkeyi bir eldiven gibi ters yüz etmek ve tersine çevirmek istiyoruz. tüm halkın katılımına ihtiyacımız var. Bizim için toplumsal isyan aslında haksızlıklar karşısında hepimizin yüz çevirmemesi gerektiğini, benim sorunumun herkesin sorunu olduğunu ve ancak bir araya gelerek bu sorunu çözebileceğimizi idrak etmemiz gerektiği anlamına geliyor. bunu değiştir durum.”

Ukrayna, uyuşturucu, yeni Karayolu Kanunu: Salvini'nin bahsettiği şeyler

Canlı yayında Salvini çeşitli konuları ele aldı. “14 Aralık Cumartesi günü yeni otoyol kanunu yürürlüğe giriyor. Pazartesi gününden itibaren, geçen yıl katliam olan 3 bin ölüm sayısını azaltmaya çalışan yeni kurallara eşlik etmek üzere her gün kısa haplar alacağım” dedi.

Ve “20 gün içinde yargılamada beni ilgilendiren cezayı alacağım” diye hatırladıktan sonra, “Kamu kovuşturması tarafından talep edildiği gibi 6 yıl hapis cezası” verdiğini söyledi: “İnişini engellemekle suçlandım İçişleri Bakanı olduğum dönemde yabancı gemilerden gelen kaçak göçmenlere karşı bunu gururla yaptım.

“Meclis'te uyuşturucu testi mi? Katılıyorum, yapardım. Pilot olmak için, şoför olmak için, polise katılmak için test yapıyorlar… Milletvekillerinin de yapması doğru olur” dedi bir kez daha. Facebook Live sırasında.

Ayrıca Ukrayna'daki savaştan da bahsetti. “Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşı sona erdirme zamanı”, “Bence büyük Donald Trump savaşa son verebilir, Putin ve Zelensky'yi masaya getirebilir, milyarlarca Euro'yu durdurabilir ve bu savaşın maliyeti nasıl. Söz verdiğimizde, Birlik Ukrayna silahlarının Avrupa'da Rusya'ya karşı kullanılmasına karşı oy kullandı: Rusya'da öldürmek için silah kullanmak bizi üçüncü dünya savaşına götürme riski taşır, kesinlikle hayır dedik”.

Ayrıca okuyun