De Luca ve Meloni'nin “kemirişi”: yeni cevap

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Vincenzo De Luca, Caivano'daki toplantının ardından Başbakan Giorgia Meloni'ye bir kez daha yanıt verdi Başbakan “Meloni'nin fahişesiyim” diyerek kendini tanıttı. Daha sonra kendisini bir tür cinsiyetçi zorbalığa karşı koruduğunu iddia eden başbakan tarafından iddia edilen bir jest. Bugün her zamanki Facebook canlı yayını sırasında Campania Bölgesi başkanı yeni bir hamleyle yanıt vermek için geri dönüyor.

De Luca, “Meloni intikam almak için dört ay bekledi, dört ay kemirerek” dedi. “Peki ne icat ediyor? Cinsiyetçi bir saldırıya uğradığını. Bir kez daha her şeyi yapıyor, her şeyi icat ediyor, hangi filmi izlediğini bilmiyorum. Dört ay boyunca cinsiyetçi bir saldırı olduğunu fark etmemişti: bu Senaryoyu değiştirdim.” O zaman şunu hatırlayın: “Meloni, 'Bana erkek başbakan deyin, kendini demir kadın olarak tanıttı, onlarca yıldır kadın ve feminist dünyasının kavgalarıyla dalga geçti' diyerek göreve geldi. Ama bu noktada – diyor vali – zorlu ve mizaçlı kadın feminizmin arkasına saklanır, yardım ister ve birdenbire, hepsi icat edilmiş cinsiyetçiliğin kurbanı olan fakir bir kadına dönüşür”, yorumunu yapıyor. “Başbakan'ı siyasi nedenlerden dolayı eleştirdim, kadının bununla hiçbir ilgisi yoktu. Meloni ve hükümetinin yönetememesine ve Başbakanlık görevlerindeki bariz yetersizliğine yönelik eleştirimi dile getirdim” diye devam ediyor.