Çeyrek final zaferinin akabinde açıklamalar

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Galatasaray Nef, ING Basketbol Muhteşem Ligi Play-Off Çeyrek Finali’nin ikinci maçında Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya geldi. Ülker Spor ve Aktiflik Salonu’nda oynanan müsabakayı kadromuz 98-94 kazanarak seride 2-0 üstünlük yakaladı ve ismini yarı finale yazdırdı.

Maçın akabinde yayıncı kuruluşa demeç veren Koç Andreas Pistiolis, “ilk vakit içinderda rakibi kutlamak istiyorum. Çok sıkı çalıştılar ve kusursuz bir seriyi geride bıraktılar. Çok sıkıntı bir rakibe karşı kazandık. Benim için kıymetli bir galibiyetti. Bizim için fazlaca büyük bir gün. Yarı finale çıktık. Play-offa devam ediyoruz.” diye konuştu.

Galatasaray Nef Genel Menajeri Turgay Zeytingöz, “Üst üste 9. galibiyetimiz oldu. ötürüsıyla epeyce memnunuz. Basketbol Harika Ligi’nde yarı finalin birinci ekibi olduğumuz için de ayrıyeten memnunuz. Bu grup bunu ve daha fazlasını hak ediyor. Dönem başından beri gidebildiğimiz yere kadar gidiyorduk. Hala gidebileceğimiz yer var. İnanıyoruz. Taraftarımız da buna inansın. Elimizden gelenin en uygununu yapacağız ve hoş dönemi hoş biçimde bitireceğiz. Bu ekip bunu hak ediyor. Ben başarabileceğimizi düşünüyorum.” sözlerini kullandı.

Kaptan Göksenin Köksal ,”Bahçeşehir’i tebrik etmek lazım. Sahiden çok uygun gayret ortaya koydular. Hoş bir dönem geçirdiler. Avrupa’da Türk basketbolunu temsil ettiler. Birinci maç taraftarımızın takviyesini de gerimize alarak kazandık. Net bir galibiyet almıştık. İkinci maçı da onların seyircilerinin önünde bitireceğimizi söylemiştim. Hakikaten o denli oldu. Yarı finaldeki rakibimizi bekleyeceğiz. Kimin geleceği değerli değil. Çok âlâ bir grubuz. Taraftarımızla birlikte gidebileceğimiz en uygun yere kadar gitmek istiyoruz.” dedi.

Oyuncumuz Canberk Kuş, “Zorlu bir seri oldu. her insanın uygun oynadığını ve elinden gelen performansın en uygununu gösterdiğini düşünüyorum. Ekip olarak uygun kenetlendik. Birkaç gün daha sonra yarı final hazırlıklarına başlayacağız.” biçiminde konuştu.

Melo Trimble ise omzundaki sakatlığı kastederek ,”Güzel bir galibiyetti. Bir daha sonraki çeşide kaldığımız için memnunuz. Önümüzdeki maçta oynar mıyım bilemiyorum.” diye konuştu.