Cesare Parodi Yeni Başkan Anm, Grev ve Hükümetle Toplantı: Meloni Cevap

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Cesare ParodiBağımsız yargının üssü, Ulusal Sulh Ceza Derneği'nin (ANM) yeni başkanıdır.. Torino'nun savcı yardımcısı 62 yaşındaki Parodi, şimdi eski Başkan Giuseppe Santalucia'nın tanıklarını toplıyor. Ve hemen grevi doğrular ve hükümete bir toplantı istemek istediğini açıklar.

Meloni'nin Dilekleri

“İyi bir iş için en iyi dilekleri Ulusal Sulh Ceza Derneği Cesare Parodi ve bugün seçilen Eletta üyelerine göndermek istiyorum. Parodi zaten ilerledi ve hemen sağlıklı bir çatışmanın Siyaset ve yargı özerkliğine uygun olarak ulusumuzda adaletin idaresi ile ilgili ana konularda devam edebilir “, Konsey Giorgia Meloni Başkanı'ndan bir not okur.

Parodi ne dedi

Grev mi? “Junta ile başa çıkacağımız bir tema, Müzakere edildi, bugün iptal edilmedi“Dedi Parodi, anayasa reformuna karşı protesto hakkında bir soruyu cevaplayarak. Önümüzdeki birkaç gün içinde gerçekleşecek her şey Junta ile paylaşılacak. Kesinlikle bugün iptal edilmedi“.

“Hükümetle çok yakın zamanlarda bir toplantı istemenin vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum.“diye ekledi.” Biz devletin bir gücüyüz, bir savaş yapan vatandaşlar ve bence isteğimiz meşru. ”

“Sebeplerimizi açıklamak istiyoruz, ayrıcalıkları savunmak istemiyoruz, ancak iyi çalışan, kesinlikle çözülebilen kritik konuları sunan bir model. Devam eden – kurallara ve rollere saygı göstermeyi önemsiyoruz, Devletin diğer organları azami bir erteleme ama aynı zamanda olası netlikle “. “Alınmayı umuyoruz, sayıyoruz ve deniyoruz, eğer öyleyse, bunu not edip konuşmamıza devam edeceğiz” dedi. “Bence bu sadece yargı için değil, kurumsal bir konuşma yapmak için burada değiliz, birçoğunun düşündüğü ve söylediği için üzgünüm, bunu mükemmel bir şekilde anlıyorum, ama burada olmadığımızı söyleme görevim var Sulh yargıçlarının rolümüzü savunmaktan ancak vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veren bir yargı yetkisini savunmak için – sonuçlandırdı – yasaların parlamentoyu yaptığını ve hükümete karar verdiğini biliyoruz, ancak aynı zamanda tüm vatandaşlar gibi bizimkini söyleyebileceğimizi ve iddia edebileceğimizi de biliyoruz. sebepler ” .

ANM'nin diğer suçlamaları

Bununla birlikte, ANM'nin yeni genel sekreteri, Rieti kamu savcısının Rocco Gustavo Maruotti (Adalet için Demokratik Alan) iken, yeni başkan yardımcısı Napoli Mahkemesi Marcello de Chiara (Unicost) Hakimidir. Stefano Celli (MD) Genel Sekreter Yardımcısı Ofisi'ni düzenleyecek.

ANM Yönetim Komitesi, önceki yönetici junta'ya bile girmemiş olan CanTouno Makalesinin dışarıda kaldığı üniter bir cunta doğurdu. Juntanın on bileşeni vardır. Başkan Cesare Parodi'ye (MI) ek olarak, genel sekreter Rocco Maruotti (DG), Başkan Yardımcısı Marcello de Chiara (Unicost) ve Genel Sekreter Genel Sekreter Stefano Celli (MD), Giuseppe Tango ve Chiara Salvatori bağımsız yargı, Paola Cervo ( Bölge DG), Sergio Rossetti (MD), Monica Mastrandrea ve Dora Bonifacio (Unicost).