“Calenda istediğini yapıyor, artık çamur yok”

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Bir liberal adaleti kullanmaz, bir garanti bildirimini bir mahkumiyetle karıştırmaz. Ama Calenda istediğini yapar”. Kelimesi matthew renzi, bugün Rete4’te Dördüncü Cumhuriyet’te. “Suçlandım, saldırıya uğradım, aşağılandım. Konferanslar yaptığım doğru – diye devam ediyor lider Iv. Diğer birçok eski başbakanın başına geldiği gibi. Ve ben de bu faaliyeti 6 ay önce, Calenda’nın sembole ihtiyacı olmadığında yaptım. politikalar için imza toplamak … “Birinin kişisel hırsları nedeniyle” başarısız bir proje olan Üçüncü Kutup’a oy vermek isteyenlere karşı olanların cömert olmadığını düşünüyorum. “Artık Çamur Yok” bu günlerde bir “gülünç rakamlar dizisi”.

Ayrıca oku

“Calenda’nın Silvio Berlusconi hakkındaki sözleriyle ilgili olarak, onun siyasi olarak dar görüşlü ve insani açıdan cimri bir operasyon yaptığını düşünüyorum” diye devam eden Italia Viva’nın bir numarası şöyle açıklıyor: “Forza Italia, Berlusconi’dir ve Berlusconi, Forza Italia’dır ve ben bunu herkese söylüyorum. Fi’nin oylarından bahsedenler. Bu siyasi tarih, bir siyasi tarih parçası yapan bir adamın sezgisinden doğdu”.

Ayrıca Renzi’ye göre reformist solun “Schlein ile hiçbir ilgisi yok. Benim, Schlein’ın maksimalist ve hatta Meloni’nin egemen ülkesi olmayan reformist bir ülke vizyonum var”. Meloni Avrupalılar için bir şok önlemi mi bulmak istiyor? “Ondan telif isteyeceğim … Adaylıkta bile,” diye şaka yapıyor, devam ediyor:. “Meloni’ye en iyi muhalefeti ne Demokrat Parti, ne Conte, ne de Üçüncü Kutup yaptı. Flavio Briatore’ydi, artık burada kimsenin vergilerden bahsetmediğini söyleyen oydu”. Vergi konusunda Giorgia Meloni’nin üstesinden mi geliyorsunuz? “Hayır, vergileri indirdim, o indirmedi…”. “Ben – o – kabul ediyor – bunu dış politikada iyi görüyorum. Meloni ve Tajani şu an için iyi gidiyor” derken, “Hükümetin Cutro meselesini çok kötü idare ettiğine inanıyorum. Göç meselesini nasıl ifade ettiğinize bağlı. Göç kanunsuzlukla karıştırılmamalıdır”.

Reformist cephede, “fikirleri beslemeye çalışacak. Leopolda’nın her zaman yaptığı gibi. Asıl mesele, hangi fikirlerden değil, fikirleri olmayanlardan korkmaktır” diye açıklıyor.