Büyükçekmece Basketbol maçı daha sonrası açıklamalar

Urfalı

Global Mod
Global Mod
ING Basketbol Harika Ligi’nde 95-87 kazandığımız Büyükçekmece Basketbol maçının akabinde Galatasaray NEF Genel Yöneticisi Kerem Tunçeri, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Çekişmeli bir lig izleyeceklerini söz eden genel yöneticimiz Kerem Tunçeri, “Bu ligin ne hoş olduğunu görüyoruz. Dünden beri maçlar baş başa geçiyor. Bu dönem tüm seyircilerin fazlaca hoş bir lig seyredeceğine inanıyorum. her insanın herkesi yenme potansiyeli var. Bizim için de yeterli bir başlangıç oldu. Dönem öncesi hedeflediğimiz galibiyetlerden birini aldık. Dönem başında ıstıraplar da yaşadık. Tam takım antrenman yapamadık. Hala da tam takım değiliz. Herkes fazlaca yeterli çalışıyor. Çok güzel bir takımımız var. Alttan üst tarafa kadar fazlaca güzel bir aile kurduk ve bu biçimde devam edeceğiz. Artık dinleneceğiz. Haftaya DAÇKA maçına hazırlanacağız.” diye konuştu.

Takım kaptanımız Göksenin Köksal, “Kolay bir deplasmanda değildi. Anadolu Efes ve öbür ekipler da dahil olmak üzere sürprizlere açık bir lig. Daha farklı kazanabilirdik. Maçı kırabilirdik ancak kimi yerlerde önemli yanılgı yaptık. Büyükçekmece ekibi da âlâ direndi. Hoş bir maç oldu. Canberk ve Rıdvan’ın katılmasıyla öteki maça en düzgün biçimde hazırlanacağız.” dedi.

Galatasaray NEF’te forma giyen oyuncumuz David Kravish, “Bence ekip olarak birlikte kaldığımız bir maçtı ve hoş bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Üçüncü çeyreğin başında hoş bir fark yakaladık lakin o noktadan daha sonra biraz denetim dışı oynamaya başladık. Savunma yapmayı bıraktık ve rakibe geri dönme bahtını verdik. her neyse ki maçın son kısmında yeniden bir ortaya gelerek galibiyet almayı başardık. Birinci maçımızda çok hoş bir galibiyet oldu.” yorumunu yaptı.