Birliğin lideri rapçinin şaka çağrısını keşfeder

Urfalı

Global Mod
Global Mod
“Aptalca Bir Şaka”. Matteo Salvini Fedez'in telefon şakasının kurbanı, Pazar akşamı – Avrupa seçimleri için sandıklar kapandıktan sonra – yanlışlıkla yapılmış bir telefon konuşmasını simüle ederek Birlik liderini aradı.

Milanlı rapçi hakkındaki değerlendirmesini soran genç bağlantılı bir kişiye Facebook'ta yanıt veren Salvini şöyle diyor: “Bazı şarkıları bile seviyorum, beni özellikle sevmediğini biliyorum ama dün bana şaka yaptı, ben de yapmadım” 'Bunun bir şaka olduğunu bile düşünüyorum, partnerimle Francesca'yla birlikteydim – diyor ki – akşam 11-11.30 civarındaydı, cep telefonumun çaldığını görüyorum ve 'Fedez'i okuyorum, cevap veriyorum, belki de öyledir Sanırım bir zaman bir sorun yaşardı ve bana 'kusura bakma, bir telefon almış olacağım…' dedi.”

“Ben – diyor ki – onu selamlıyorum ve ona 'nasılsın' diye soruyorum, sonra da 'hadi, bir kahve içmek için buluşalım' diyorum”. “Ve bugün bunun bir şaka araması olduğunu keşfettim, 12 yaşımdayken buna benzer şakalar yapardımParmağınızla çevirmeniz gereken bir telefon varken, sonra ahududu yapıp yere attınız… 40'ta şakaların devri bitti.”

“Akşam saat 11.30'da beni aradığınıza göre bu aptalca bir şaka. Ancak büyük Charlie Chaplin, gülümsemeden geçirilen bir günün boşa harcanmış bir gün olduğunu söyledi… Fedez'e kocaman bir öpücük”. Salvini bir süre daha müzikal tarafta kalacak. Ve sıra Vasco Rossi'ye geldi. “Milano'mda, San Siro'da muhteşem konserler veren Vasco'ya da teşekkürler, biliyorum ki bana karşı her zaman nazik sözler söylemez, ama müzik müziktir, onun eserlerini seviyorum, o benim hakkımda şunu söyleyebilir” Kim inanırsa, büyük bir sanatçı hakkındaki fikrimi değiştirmez…” diye bitiriyor.