Binali Yıldırım: ‘Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun Marmaray’ı yaptın’ paylaşımını gördüm, epeyce üzüldüm

taklaci09

Global Mod
Global Mod
AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, “Seçimlerden daha sonra bir İstanbullu paylaşım yapmış gördüm, fazlaca üzüldüm. ‘Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun Marmaray’ı yaptın, epey hoş olmuş, eline sıhhat.’ diyor. İşte bu biçimde, bir hal var memlekette,” dedi.

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Üsküdar Belediyesince Çavuşdere Spor Sarayında düzenlenen Lokal İdareler Şenliğinde konuştu.

Yıldırım, geçen seçimlerden Cumhur İttifakı’nın büyük bir muvaffakiyetle çıktığını ileri sürerek, bir daha birinci günkü aşkla 2023-2024 seçimlerine emin adımlarla hazırlandıklarını ve bu seçimlerden de muvaffakiyetle çıkacaklarını söylemiş oldu. Yıldırım 6 muhalefet partisinin mutabakatına göndermede bulunarak, “İster yuvarlak masa, ister dört köşeye yapsınlar, ister art geriye yürüsünler, ister kol kola girsinler, hiç fark etmez. Biz buradayız, milletin ortasındayız, milletimizle bir arada geleceğe emin adımlarla yürüyoruz.” tabirlerini kullandı.

Yıldırım, toplumsal medyada seçimlerde yenildiği Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir paylaşıma epey üzüldüğünü söz etti.

Yıldırım, şöyleki konuştu:

“Ne yaparsa yapsınlar biz hazırız, kim gelirse gelsin”

“Seçimlerden daha sonra bir İstanbullu paylaşım yapmış gördüm, epeyce üzüldüm. ‘Başkan Ekrem İmamoğlu, Allah razı olsun Marmaray’ı yaptın, epey hoş olmuş, eline sıhhat.’ diyor. İşte bu biçimde, bir hal var memlekette. Kıymetli değil, biz hizmeti vatandaş için yapıyoruz. Biliyoruz ki vatandaş da biliyor birebir vakitte fazlaca güzel biliyor. 15 sefer tartıya çıkmışız, milletin onayını almışız. 16’ncı sefere hazır mıyız Üsküdar? Ne yaparsa yapsınlar biz hazırız, kim gelirse gelsin. İster yuvarlak masa, ister dört köşeye yapsınlar, ister art geriye yürüsünler, ister kol kola girsinler, hiç fark etmez. Biz buradayız, milletin ortasındayız, milletimizle birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyoruz. İşte Üsküdar 2023 ve 2024’e hazır.”