Bilal Erdoğan: ömrümü manalı kılmak istiyorum

taklaci09

Global Mod
Global Mod
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Dünya Etnospor Konfederasyonu Lideri Bilal Erdoğan, “yaşamımı manalı kılmak istiyorum. elbette ki benim işlerim, akademik çalışmalarım oldu. Belli bir seviyede eğitim almış olarak, bunu toplumun yararına nasıl kullanabilirim diye düşündüm. Bunların hepsi bir kimlik ve kültür ihyası alanındaki işlerdir. Buna kültürel bir daha doğuş diyebiliriz. Değerlerimizin bir daha kuşanılması diyebiliriz.” açıklamasını yaptı.

Sabah gazetesinden Harun Sekmen’in haberine nazaran Bilal Erdoğan, “Bu toprakları bize vatan yapan pahaların bir daha anlatılması ve benimsenmesi diyebiliriz. Eğitim alanındaki, klâsik spor alanındaki çalışmalar olsun, Türk müziğiyle ilgili çalışmalar olsun. ‘yaşamını neye yönelik tükettin?’ diye sorulduğu vakit buna faydalı bir yanıt vermek istiyorum.” dedi.

Bilal Erdoğan şu sözleri kullandı:

“Siyasetin ortasında olmama karşın, siyasetin seviyesizleştiği vakit içinderda aile üzerinden gereç yapmak isteyen beşerler bunu yapabiliyorlar. Toplumun bütün bölümleri bunlara kulak asmıyor. Göz önünde olan beşerlerle ilgili de bu cins karalama kampanyalarının toplumda karşılık bulduğunu görüyoruz. Bunlara kulak verilmemesi gerekir. Zanla hareket etmenin, insanlara iftira atmanın ve bu tıp dedikoduların toplumu bozan şeyler olduğunu düşünmüşümdür. Ben de kendi yaşadıklarımdan dersler çıkararak bunların yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

“Zamanımı ve gündemimi kendim belirlemeye ve yönetmeye uğraş gösteriyorum”

Sosyal medyayı takip etmiyorum. Kendi toplumsal medya hesaplarımı hayli uzun vakittir kullanmıyorum. Lakin birisi bana ‘şunu gördün mü?’ diye gönderdiği vakit fark edebiliyorum. Lakin sahiden mümkün olduğunca vaktimi ve gündemimi kendim belirlemeye ve yönetmeye uğraş gösteriyorum. Diğerlerine da birebirini tavsiye ediyorum.”