“Beta” lakaplı rapçi Berk Bayındır, hayatını kaybetti

taklaci09

Global Mod
Global Mod
“Beta” lakabıyla tanınan rapçi Berk Bayındır, bu sabah İstanbul Kâğıthane’de yaşadığı rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir niçinle düşerek hayatını kaybetti.

Olay sabah saat 08.00 sıralarında Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan bir rezidansta meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre “Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır (31) sabah saatlerinde ikamet ettiği lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir niçinle düştü. Etraftaki vatandaşların ihbarıyla olay yerine çabucak polis ve sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen sıhhat takımları Bayındır’ın ömrünü kaybettiğini belirledi. Polis takımları olay yerine güvenlik şeridi çekerek tedbir aldı. Olay yeri inceleme gruplarının ve savcının incelemelerinin akabinde genç rapçinin cenazesi, İsimli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olay sırasında konutta bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da sözü alınmak üzere Gültepe Karakolu’na gdolayıldü. Olayla ilgili olarak için soruşturma başlatıldı.

Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener “Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” diye konuştu.

Oğlunun mevt haberini alınca olay yerine gelen baba Nezih Bayındır ise, “Dün biz ailecek birliktedik. Yemek yedik. İyiydi” dedi. (İHA)