Berlusconi, Ölümünden 2 Yıl Sonra Premier Giorgia Meloni: Post

Urfalı

Global Mod
Global Mod
Başbakan Meloni'den Salvini Ligi liderinden Senato Gasparri Başkanı'na kadar Forza Italia Tajani Başkan Yardımcısı ve Forza Italia Tajani'ye. Ölümünden iki yıl sonra Silvio Berlusconi'yi hatırlamak için birçok mesaj var.

Kavun

“Geçtiler Silvio Berlusconi'nin bizi terk etmesinden bu yana iki yıl. Onu birleşik bir merkeze inanan vizyoner girişimci ve siyasi lider olarak hatırlamak istiyorum -sağ ve güçlü ve yetkili bir ulusa. Bu Onun mirası, devam etmeye devam ettiğimiz özgürlük ve iyi yönetişim savaşlarında yaşıyor“X'e yazıyor KavunŞövalyenin ölümünün yıldönümü gününde (12 Haziran 2023).

Tajani

Antonio Tajani, Roma'daki mavi ofiste düzenlenen basın toplantısında, “İleriye bakalım, düşüncesinden güçlü. Kariyer ayrılmasının reformundan başlayarak savaşına devam edeceğiz.” Dedi. “Berlusconi'yi özlüyoruz” diye temin ediyor.

“Forza Italia'nın Avrupa Halk Partisi'nin ayrılmaz bir parçası olmasını ne kadar taahhüt istediğini hatırlıyorum.”

Salvini

“Arkadaşım, seni özlüyoruz,” diye yazıyor.

Rusça

Facebook Ignazio La Russa'da “Silvio, Silvio tarihinin mutlak bir kahramanı olan Silvio Berlusconi ile hatırlıyoruz. Silvio, siyaset, toplum ve iletişim arasındaki ilişkiyi derinden değiştirebilen, Silvio planları kırdı” diye yazıyor. “Benim için – o ekliyor – önemli bir arkadaş ve figürdü çünkü onunla birlikte tartışılabilir, gülümseyebilir, hayal edebilir, inşa edebilir. Bugün boşluk kalır, aynı zamanda ulus tarihinde derin ve silinmez bir iz”.

Çeşme

“Silvio Berlusconi'nin ortadan kaybolmasından iki yıl sonra, ülkemizin ekonomik, endüstriyel, politik ve spor tarihinde derin bir iz bırakan bir adamı hatırlıyorum. Büyük dönüşümlerin kahramanı, değişimi karizma ve vizyonla güçlü bir şekilde tanımlayabildi, özgürlüğün değerini, ailesine en içten yakınlığımı yeniliyor, diyor, lisans başkanımı, lisans başkanımı, lisansın başkanını, diyor.

Ayrıca oku