Düşmüyor Başbakanlık ve ömür boyu senatörlerin tartışıldığı Senato'da gerginlik. Senatör, “Bakan Casellati bu jestle kendine hitap etmeyi kaldıramaz, yazıklar olsun Sayın Bakan, yazıklar olsun” dedi Enrico Borghi, Italia Viva'nın grup liderikonuşmasının belirli bir noktasında, bir kişiyi kınadıktan sonra Kurumsal Reformlar Bakanı'nın eliyle yapıldığı iddia edilen jestRenzian'ın yönelttiği eleştirilere yönelik hayal kırıklığını bu şekilde ifade etmiş olacaktı. VAR'ı isteyen Ivan Scalfarotto, “Hükümetin bir milletvekilini açıkça iki kez cehenneme göndermesi kabul edilebilir bir durum değil, hikayenin yeniden yapılandırılması gerekiyor, başkanlıktan müdahale etmesini istiyorum” diyor.
Casellati hemen “Bir bakana ayıp demezsiniz, benim hiçbir şeyden utanmama gerek yok” diye yanıtlıyor. “Benim jestim” diyor, “birkaç kez kullandığınız eleme kavramına, sanki elimde makineli tüfek varmış gibi atıfta bulunarak, senatörler kurumunu ömür boyu ortadan kaldırın dedim.” Tartışmanın devam etmesine izin vermeyecek şekilde hararetli tonlarBaşkan Mariolina Castellone görevdeyken oturuma 10 dakika ara vermek zorunda kaldı.
Ayrıca okuyun
Casellati hemen “Bir bakana ayıp demezsiniz, benim hiçbir şeyden utanmama gerek yok” diye yanıtlıyor. “Benim jestim” diyor, “birkaç kez kullandığınız eleme kavramına, sanki elimde makineli tüfek varmış gibi atıfta bulunarak, senatörler kurumunu ömür boyu ortadan kaldırın dedim.” Tartışmanın devam etmesine izin vermeyecek şekilde hararetli tonlarBaşkan Mariolina Castellone görevdeyken oturuma 10 dakika ara vermek zorunda kaldı.
Ayrıca okuyun