Bafetimbi Gomis: “Forma için savaşmaya devam edeceğiz”

Leila

Global Mod
Global Mod
Galibiyetimize golüyle katkı veren Bafetimbi Gomis, Spor Toto Üstün Lig’de 2-1 galip geldiğimiz Gaziantep FK çabasının akabinde yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Takım olarak vakte muhtaçlık duyduklarını ve kısa mühlet ortasında en güzel futbollarını sergileyeceklerini söz eden Fransız santrforun açıklamaları şöyle:

“Sene başından beri taraftarlarımız bize her vakit dayanak olarak yanımızda yer aldılar. Geçen sene epey farklıydı. Bu sene yola daha farkı devam ediyoruz. Şampiyon olmak istiyoruz. Grup olarak Galatasaray için savaşmaya, forma için savaşmaya devam edeceğiz. Biraz daha vakte muhtaçlığımız var. vakit içinde bir arada ben ve tüm grup arkadaşlarım en âlâ performansımızı sergileyeceğiz.”

“Çok memnunum. Üç sene daha sonra buraya geri geldim. tekrar burada oynuyorum. Yaşımla birlikte epey kolay olmasa da son tabire kadar Galatasaray için elimden geleni vermek istiyorum. Galatasaray için gol atmak, taraftarlarımızı sevindirmek istiyordum. Antalya’da olduğu üzere taraftarlarımızın dayanağıyla golü attım. Ben gol için doğdum. Galatasaray üzere hisleri size epeyce fazla veren bir kulüpte oynadığım için de hayli şanslıyım.”